Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:37
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.023
  • Stadion: Kolia Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2727
Kolia Lunarian
523 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 25.5
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Gironda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brusaschetto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolia - Lunarian 1:0

14e minuut.
Kmita passt de bal in één keer door. Dangelo is nu in balbezit. Dangelo passt de bal met de wreef. Pennacini is nu in balbezit. Pennacini haalt uit met een fantastische trap. Di Biagio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dangelo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salviati speelt de bal door. Klungelig pakt Pennacini de bal. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolia - Lunarian 2:0

23e minuut.
Gironda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sciarrino rent richting de bal. Brusaschetto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brusaschetto krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Sugo kopt de bal weg. Fenaroli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salviati. Salviati krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Kmita geeft een lange en hoge pass. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu probeert naar een medespeler te passen. Pennacini rent richting de bal. Pennacini schiet op doel. Di Biagio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Fenaroli is nu in balbezit. Fenaroli speelt de bal door. Catarame rent richting de bal. Catarame haalt uit met een fantastische trap. Żuberek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolia - Lunarian 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolia 48%, Lunarian 52%.
Kolia - Lunarian 2:1

46e minuut.
Gironda probeert de bal aan de voet te houden. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu speelt de bal door. Pennacini is nu in balbezit. Pennacini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Fenaroli rent richting de bal. Salviati onderschept slim de pass. Salviati met een sublieme pass. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sugo is nu in balbezit. Sugo geeft een lange en hoge pass. Daar is Salviati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catarame is nu in balbezit. Catarame schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gironda bereikt de bal nog maar net als eerste. Salviati onderschept slim de pass. Salviati met een sublieme pass. Pennacini is nu in balbezit. Pennacini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolia 36%, Lunarian 64%.
Kolia - Lunarian 2:1