Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sphera360 Real Astuzia
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Scalise trapt de bal weg van het doel. Pollam kopt de bal weg. Ranoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchesoni is nu in balbezit. Marchesoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Greci bereikt de bal nog maar net als eerste. Greci geeft de bal voor. Alberici probeert de bal aan de voet te houden. Di Muniro rent richting de bal. Di Muniro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sphera360 55%, Real Astuzia 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sphera360 - Real Astuzia 0:0

47e minuut.
Pasco met een snelle inworp. Modini bereikt de bal nog maar net als eerste. Modini probeert naar een medespeler te passen. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dallara probeert de bal aan de voet te houden. Angeloni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dallara. Dallara krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Guidotti verovert de bal door een tackle van achteren. Guidotti speelt de bal door. Fragomeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni rent richting de bal. Bigoni schiet op doel. Scalise verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Greci geeft een lange en hoge pass. Alberici kopt de bal weg. Daar is Pasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Muniro is nu in balbezit. Di Muniro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sphera360 51%, Real Astuzia 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sphera360 - Real Astuzia 0:0