Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rome Emperor ACS Stalflare
Normal Tactiek 3-5-2 FIrst
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 24.6
weak Schieten weak
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Burcă rent richting de bal. Della Valle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burcă raakt geblesseerd tijdens het duel. Ostoja zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gioielli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome Emperor - ACS Stalflare 0:1

12e minuut.
Ostoja passt de bal met de wreef. Burcă rent richting de bal. Burcă passt de bal met de wreef. Daar is Gioielli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gioielli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Gagliano geeft een hoge lob. Inworp. Setto met de inworp. Malai is nu in balbezit. Malai geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Setto speelt de bal door. Gagliano is nu in balbezit. Gagliano geeft een hoge lob. Filli is nu in balbezit. Filli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Campriani geeft een hoge lob. Laudadio kopt de bal weg. Faganelli rent richting de bal. Filli verovert de bal door een tackle van achteren. Filli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rome Emperor 50%, ACS Stalflare 50%.
Rome Emperor - ACS Stalflare 0:1

52e minuut.
Bulgarello passt de bal zonder na te denken. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Giampaoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duarte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duarte komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome Emperor - ACS Stalflare 0:2

55e minuut.
Laudadio kopt de bal weg. Filli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Setto rent richting de bal. Laudadio onderschept slim de pass. Laudadio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bieshaar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burcă is nu in balbezit. Bieshaar geeft een hoge lob. Gagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagliano probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zuanelli rent richting de bal. Zuanelli speelt de bal door. Pink bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli onderschept slim de pass. Filli haalt uit met een fantastische trap. Tuskán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tymrowski trapt de bal weg. Gagliano is nu in balbezit. Malai onderschept slim de pass. Malai geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gagliano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zuanelli is nu in balbezit. Malai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zuanelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gagliano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Della Valle rent richting de bal. Bieshaar onderschept slim de pass. Burcă probeert naar een medespeler te passen. Gioielli is nu in balbezit. Gioielli schiet op doel. Secchio bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rome Emperor 57%, ACS Stalflare 43%.
Rome Emperor - ACS Stalflare 0:2