Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Carov PresaShuko FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Boffilo speelt de bal door. Dal Pra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guidolin. Guidolin krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Pietroni geeft een hoge lob. Sedran kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Andrenacci de bal onder controle te krijgen. Cossutti is nu in balbezit. Cossutti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Iob verovert de bal door een tackle van achteren. Sironi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rio. Rio krijgt een gele kaart. Sironi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boffilo komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pietroni verovert de bal door een tackle van achteren. Pietroni speelt de bal door. Taverno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietroni rent richting de bal. Pietroni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Carov - PresaShuko FC 0:1

29e minuut.
Boffilo rent richting de bal. Boffilo passt de bal zonder na te denken. Guidolin rent richting de bal. Sironi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sironi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Pietroni verovert de bal door een tackle van achteren. Pietroni passt de bal met de wreef. Taverno rent richting de bal. Cossutti onderschept slim de pass. Cossutti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Carov 49%, PresaShuko FC 51%.
Olimpia Carov - PresaShuko FC 0:1

53e minuut.
De Groen is nu in balbezit. Boffilo is nu in balbezit. Pietroni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pietroni krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Sedran met een sublieme pass. Bosoni is nu in balbezit. Met opzet legt Pietroni zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pietroni naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Carov 39%, PresaShuko FC 61%.
Olimpia Carov - PresaShuko FC 0:1