Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rd Team DhakaUnitedCity
442 Tactiek 352
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 23.8
adequate Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Akkurt speelt de bal door. Terranuova heeft problemen om de bal te vangen. Terranuova passt de bal zonder na te denken. Selighini bereikt de bal nog maar net als eerste. Selighini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Del Vecchio is nu in balbezit. Casaloldo onderschept slim de pass. Casaloldo passt de bal met de wreef. Formigari bereikt de bal nog maar net als eerste. Formigari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Daar is Spiota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiota met een sublieme pass. Ghidini is nu in balbezit. Formigari verovert de bal door een tackle van achteren. Formigari draait met de bal, schiet en ... Marcheggiani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rd Team - DhakaUnitedCity 1:0

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Spiota de bal onder controle te krijgen. Formigari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Formigari rent richting de bal. Formigari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rd Team - DhakaUnitedCity 2:0

29e minuut.
Chilikov onderschept slim de pass. Chilikov geeft een lange en hoge pass. Daar is Ghidini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Formigari is nu in balbezit. Formigari schiet op doel. Marcheggiani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Spiota geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Casaloldo maakt een snoekduik en kopt de bal. Marcheggiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Akkurt rent richting de bal. Chilikov verovert de bal door een tackle van achteren. Chilikov speelt de bal door. Casaloldo rent richting de bal. Casaloldo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Spiota probeert naar een medespeler te passen. Formigari rent richting de bal. Chilikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilikov passt de bal met de wreef. Casaloldo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rd Team 44%, DhakaUnitedCity 56%.
Rd Team - DhakaUnitedCity 2:0

47e minuut.
Pino geeft een hoge lob. Chilikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilikov passt de bal in één keer door. Casaloldo rent richting de bal. Casaloldo schiet op doel. Marcheggiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Camoni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chilikov de bal. Chilikov passt de bal zonder na te denken. Casaloldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaloldo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Formigari is nu in balbezit. Chilikov rent richting de bal. Chilikov speelt de bal door. Casaloldo rent richting de bal. Casaloldo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Terranuova met een sublieme pass. Chilikov rent richting de bal. Chilikov passt de bal in één keer door. Formigari heeft problemen om de bal te vangen. Formigari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Camoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Camoni passt de bal zonder na te denken. Formigari rent richting de bal. Formigari schiet op doel. Marcheggiani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rd Team - DhakaUnitedCity 3:0

60e minuut.
Casaloldo onderschept slim de pass. Casaloldo geeft de bal voor. Ghidini is nu in balbezit. Formigari onderschept slim de pass. Formigari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Camoni verovert de bal door een tackle van achteren. Camoni geeft de bal voor. Casaloldo is nu in balbezit. Casaloldo schiet op doel. Marcheggiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Ghidini met een sublieme pass. Chilikov is nu in balbezit. Chilikov passt de bal zonder na te denken. Casaloldo rent richting de bal. Casaloldo schiet op doel. Marcheggiani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Klungelig pakt Cassinari de bal. Cassinari geeft de bal voor. Formigari is nu in balbezit. Formigari haalt uit met een fantastische trap. Marcheggiani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rd Team - DhakaUnitedCity 4:0

82e minuut.
Selighini is nu in balbezit. Camoni onderschept slim de pass. Cirronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Selighini is nu in balbezit. Selighini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Casaloldo probeert de bal aan de voet te houden. Barabesi rent richting de bal. Met opzet legt Meriggi zijn tegenspeler op de grond. Meriggi krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Formigari probeert de bal aan de voet te houden. Chilikov rent richting de bal. Chilikov passt de bal met de wreef. Casaloldo rent richting de bal. Casaloldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rd Team 37%, DhakaUnitedCity 63%.
Rd Team - DhakaUnitedCity 4:0