Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ifalc Kolia
ale rombo Tactiek 523
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 1
26.6 gemiddelde waardering 27.6
weak Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Carosello onderschept slim de pass. Carosello met een sublieme pass. Brascugli is nu in balbezit. Brascugli draait met de bal, schiet en ... Żuberek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tagliapietre geeft een hoge lob. Brascugli is nu in balbezit. Kmita schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kmita is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Argento geeft de bal voor. Brusaschetto heeft problemen om de bal te vangen. Pintomarro probeert naar een medespeler te passen. Porzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzia draait met de bal, schiet en ... Żuberek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Quilici geeft een lange en hoge pass. Porzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzia passt de bal met de wreef. Brascugli is nu in balbezit. Brascugli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ifalc 48%, Kolia 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ifalc - Kolia 0:0

52e minuut.
Salviati onderschept slim de pass. Salviati met een sublieme pass. Klungelig pakt Rujoiu de bal. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Serallegri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Quilici passt de bal in één keer door. Carosello is nu in balbezit. Carosello speelt de bal door. Brascugli is nu in balbezit. Brascugli probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Porzia probeert naar een medespeler te passen. Brascugli heeft problemen om de bal te vangen. Brascugli passt de bal zonder na te denken. Magistrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Magistrelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Carosello verovert de bal door een tackle van achteren. Carosello passt de bal zonder na te denken. Magistrelli probeert de bal aan de voet te houden. Brascugli rent richting de bal. Brascugli schiet op doel. Żuberek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brascugli rent richting de bal. Brascugli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dangelo schiet op doel. Serallegri speelt de bal door. Brascugli is nu in balbezit. Brascugli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ifalc - Kolia 1:0

76e minuut.
Salviati speelt de bal door. Landzaat probeert naar een medespeler te passen. Brascugli is nu in balbezit. Brascugli draait met de bal, schiet en ... Żuberek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ifalc - Kolia 2:0

80e minuut.
Magistrelli heeft problemen om de bal te vangen. Brascugli rent richting de bal. Daar is Brascugli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brascugli haalt uit met een fantastische trap. Żuberek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ifalc - Kolia 3:0

84e minuut.
Quilici passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Landzaat de bal. Brascugli verovert de bal door een tackle van achteren. Brascugli draait met de bal, schiet en ... Żuberek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ifalc - Kolia 4:0

89e minuut.
Brascugli met een sublieme pass. Daar is Magistrelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brascugli is nu in balbezit. Brascugli haalt uit met een fantastische trap. Żuberek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ifalc 41%, Kolia 59%.
Ifalc - Kolia 4:0