Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sphera360 Olimpia Carov
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
Sironi is nu in balbezit. Guidolin rent richting de bal. Sironi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidolin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sironi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sironi geeft een hoge lob. Guidolin rent richting de bal. Guidolin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dallara probeert de bal aan de voet te houden. Andrenacci is nu in balbezit. Andrenacci speelt de bal door. Sironi is nu in balbezit. Sironi haalt uit met een fantastische trap. Scalise probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Sironi passt de bal in één keer door. Guidolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Peloso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guidolin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guidolin neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Sphera360 - Olimpia Carov 0:1

39e minuut.
Biamonti is nu in balbezit. Migotto rent richting de bal. Guidolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sironi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sironi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Klungelig pakt Di Muniro de bal. Di Muniro geeft een hoge lob. Daar is Ranoldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchesoni rent richting de bal. Marchesoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sphera360 56%, Olimpia Carov 44%.
Sphera360 - Olimpia Carov 0:1

67e minuut.
Boffilo rent richting de bal. Boffilo met een sublieme pass. Biamonti rent richting de bal. Guidolin verovert de bal door een tackle van achteren. Guidolin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Migotto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Migotto passt de bal met de wreef. Guidolin is nu in balbezit. Guidolin schiet op doel. Scalise probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sphera360 - Olimpia Carov 0:2

83e minuut.
Migotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffilo onderschept slim de pass. Boffilo probeert naar een medespeler te passen. Sironi rent richting de bal. Sironi draait met de bal, schiet en ... Scalise verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Dallara passt de bal in één keer door. Ranoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Taverno is nu in balbezit. Ranoldi onderschept slim de pass. Ranoldi haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sphera360 62%, Olimpia Carov 38%.
Sphera360 - Olimpia Carov 0:2