Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Astuzia Ifalc
Normal Tactiek ale rombo
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 24
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Astuzia 59%, Ifalc 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Astuzia - Ifalc 0:0

56e minuut.
Porzia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brascugli de bal. Brascugli met een sublieme pass. Magistrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Magistrelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Astuzia - Ifalc 0:1

64e minuut.
Argento bereikt de bal nog maar net als eerste. Argento geeft de bal voor. Greci bereikt de bal nog maar net als eerste. Brascugli rent richting de bal. Brascugli haalt uit met een fantastische trap. Paal!

68e minuut.
Guidotti rent richting de bal. Foppoli onderschept slim de pass. Foppoli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Carosello de bal. Carosello geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Carosello verovert de bal door een tackle van achteren. Carosello geeft een hoge lob. Magistrelli kopt de bal weg. Brascugli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brascugli schiet op doel. De bal raakt de paal. Sabbadini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Astuzia - Ifalc 0:2

76e minuut.
Tagliapietre passt de bal in één keer door. Carosello rent richting de bal. Travaglio rent richting de bal. Carosello verovert de bal door een tackle van achteren. Carosello geeft een lange en hoge pass. Sabbadini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Carosello probeert naar een medespeler te passen. Argento heeft problemen om de bal te vangen. Carosello speelt de bal door. Magistrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Magistrelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Astuzia - Ifalc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Astuzia 82%, Ifalc 18%.
Real Astuzia - Ifalc 0:3