Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:35
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.023
  • Stadion: Kolia Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2748
Kolia DhakaUnitedCity
523 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Brusaschetto rent richting de bal. Cirronis is nu in balbezit. Cirronis met een sublieme pass. Terranuova bereikt de bal nog maar net als eerste. Terranuova draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Maraschi is nu in balbezit. Rujoiu onderschept slim de pass. Rujoiu met een sublieme pass. Daar is Pennacini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pennacini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Maraschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salviati is nu in balbezit. Salviati met een sublieme pass. Pennacini rent richting de bal. Pennacini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Barabesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabesi met een sublieme pass. Landzaat probeert de bal aan de voet te houden. Selighini is nu in balbezit. Selighini schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Landzaat speelt de bal door. Yakupoğlu is nu in balbezit. Yakupoğlu passt de bal zonder na te denken. Pennacini rent richting de bal. Pennacini haalt uit met een fantastische trap. Sambiagio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Guacci geeft de bal voor. Cirronis is nu in balbezit. Brusaschetto speelt de bal door. Pennacini is nu in balbezit. Pennacini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolia 46%, DhakaUnitedCity 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolia - DhakaUnitedCity 0:0

49e minuut.
Terranuova is nu in balbezit. Yakupoğlu onderschept slim de pass. Yakupoğlu met een sublieme pass. Pennacini is nu in balbezit. Pennacini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Dangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangelo passt de bal in één keer door. Pennacini rent richting de bal. Pennacini schiet op doel. Poncetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolia - DhakaUnitedCity 1:0

64e minuut.
Cirronis is nu in balbezit. Cirronis probeert naar een medespeler te passen. Selighini rent richting de bal. Selighini draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pennacini verovert de bal door een tackle van achteren. Pennacini passt de bal zonder na te denken. Daar is Ghidini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Légrády rent richting de bal. Légrády geeft een hoge lob. Guacci controleert de bal met de borst. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kolia - DhakaUnitedCity 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolia 40%, DhakaUnitedCity 60%.
Kolia - DhakaUnitedCity 2:0