Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team FantaGoAl Olimpia Carov
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Doeltrap. Memé trapt de bal weg van het doel. Cibra kopt de bal weg. Bettoni rent richting de bal. Bettoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sironi onderschept slim de pass. Sironi geeft een hoge lob. Daar is Raglianti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Landolfi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Muttoni passt de bal in één keer door. Bettoni rent richting de bal. De Groen onderschept slim de pass. Cappuzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Cappuzzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Boffilo speelt de bal door. Iob is nu in balbezit. Iob geeft de bal voor. Bosoni rent richting de bal. Bosoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Scanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scanu met een sublieme pass. Bettoni rent richting de bal. Bettoni draait met de bal, schiet en ... Cefariello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Scanu probeert naar een medespeler te passen. Bettoni is nu in balbezit. Boffilo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boffilo krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Scanu rent richting de bal. Scanu passt de bal in één keer door. Sironi speelt de bal door. Guidolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidolin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ordine probeert naar een medespeler te passen. Andrenacci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iob speelt de bal door. Guidolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidolin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team FantaGoAl - Olimpia Carov 0:1

44e minuut.
Klungelig pakt Scanu de bal. Scanu passt de bal met de wreef. De Groen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettoni onderschept slim de pass. Bettoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team FantaGoAl 44%, Olimpia Carov 56%.
Team FantaGoAl - Olimpia Carov 0:1

58e minuut.
Muttoni met een sublieme pass. Daar is Bosoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosoni geeft een hoge lob. Iob rent richting de bal. Iob geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Muttoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffilo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muttoni. Muttoni krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Andrenacci geeft de bal voor. Cerioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerioni geeft een lange en hoge pass. Guidolin is nu in balbezit. Guidolin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team FantaGoAl - Olimpia Carov 0:2

85e minuut.
Raglianti probeert naar een medespeler te passen. Scanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scanu met een sublieme pass. Bettoni is nu in balbezit. Bettoni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Scanu rent richting de bal. Scanu met een sublieme pass. Cappuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettoni rent richting de bal. Bettoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Taverno met een sublieme pass. Iob rent richting de bal. Iob met een sublieme pass. Guidolin is nu in balbezit. Guidolin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team FantaGoAl - Olimpia Carov 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team FantaGoAl 59%, Olimpia Carov 41%.
Team FantaGoAl - Olimpia Carov 0:3