Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niuppy PresaShuko FC
Quadrizona Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
34 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 19
solid Schieten average
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen hopeless


3e minuut.
Garboli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino onderschept slim de pass. Vallarino passt de bal in één keer door. Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
Stanowski passt de bal zonder na te denken. Vallarino rent richting de bal. Vallarino geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ngọc Hiền de bal. Ngọc Hiền haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gyárfás kopt de bal weg. Vallarino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino verovert de bal door een tackle van achteren. Vallarino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bała kopt de bal weg. Daar is Dahlenburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlenburg speelt de bal door. Ngọc Hiền is nu in balbezit. Ngọc Hiền haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dahlenburg onderschept slim de pass. Dahlenburg passt de bal met de wreef. Utzeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała verovert de bal door een tackle van achteren. Bała haalt uit met een fantastische trap. Picardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - PresaShuko FC 1:0

18e minuut.
Picardo met een harde bal richting middenveld. Dahlenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlenburg speelt de bal door. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Di Mattia is nu in balbezit. Ngọc Hiền onderschept slim de pass. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. Picardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Vallarino passt de bal in één keer door. Ngọc Hiền is nu in balbezit. Rio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ngọc Hiền raakt geblesseerd tijdens het duel. Vallarino zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - PresaShuko FC 2:0

23e minuut.
Sedran passt de bal zonder na te denken. Pavich is nu in balbezit. Gyárfás begaat een overtreding. Gyárfás krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ngọc Hiền probeert de bal met de borst te controleren. Ngọc Hiền draait met de bal, schiet en ... Camanini probeert de bal aan de voet te houden. Gyárfás bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyárfás geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ngọc Hiền speelt de bal door. Gyárfás is nu in balbezit. Gyárfás geeft een hoge lob. Dahlenburg is nu in balbezit. Dahlenburg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Weißbecker geeft een lange en hoge pass. Dahlenburg kopt de bal weg. Bała rent richting de bal. Bała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - PresaShuko FC 3:0

44e minuut.
Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboli probeert naar een medespeler te passen. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - PresaShuko FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niuppy 18%, PresaShuko FC 82%.
Niuppy - PresaShuko FC 4:0

49e minuut.
Gyárfás bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyárfás probeert naar een medespeler te passen. Vallarino rent richting de bal. Vallarino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Bała heeft problemen om de bal te vangen. Bała geeft de bal voor. Klungelig pakt Di Mattia de bal. Ngọc Hiền rent richting de bal. Ngọc Hiền schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Picardo met een sublieme pass. Stanowski is nu in balbezit. Stanowski probeert naar een medespeler te passen. Bała rent richting de bal. Bała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - PresaShuko FC 5:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dahlenburg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rio rent richting de bal. Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gyárfás geeft een lange en hoge pass. Dahlenburg kopt de bal weg. Bała rent richting de bal. Bała schiet op doel. Picardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - PresaShuko FC 6:0

71e minuut.
Ngọc Hiền is nu in balbezit. Ngọc Hiền passt de bal met de wreef. Bała heeft problemen om de bal te vangen. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino schiet op doel. Picardo bokst de bal weg. Bała is nu in balbezit. Bała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - PresaShuko FC 7:0

75e minuut.
Daar is Di Mattia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyárfás probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Hiền rent richting de bal. Ngọc Hiền draait met de bal, schiet en ... Picardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - PresaShuko FC 8:0

78e minuut.
Bała rent richting de bal. Garboli onderschept slim de pass. Garboli probeert naar een medespeler te passen. Vallarino heeft problemen om de bal te vangen. Vallarino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Dahlenburg met de inworp. Bała rent richting de bal. Bała schiet op doel. Na een snelle pass probeert Camanini de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - PresaShuko FC 9:0

90e minuut.
Vallarino passt de bal met de wreef. Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino rent richting de bal. Ngọc Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hiền schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niuppy 20%, PresaShuko FC 80%.
Niuppy - PresaShuko FC 9:0