Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Virtus Zumpano Tirosecco
Alberello Tactiek centro
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
20 gemiddelde waardering 42.3
matig Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Seivittaro is nu in balbezit. Vicini verovert de bal door een tackle van achteren. Vicini geeft de bal voor. Brussolo rent richting de bal. Brussolo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Seivittaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicini verovert de bal door een tackle van achteren. Vicini passt de bal in één keer door. Fragapane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragapane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Zumpano - Tirosecco 0:1

9e minuut.
Mastranton bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicini verovert de bal door een tackle van achteren. Vicini passt de bal zonder na te denken. Brussolo is nu in balbezit. Brussolo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fragapane is nu in balbezit. Fragapane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Zumpano - Tirosecco 0:2

14e minuut.
Fregoni passt de bal met de wreef. Falomi Crotti rent richting de bal. Falomi Crotti passt de bal in één keer door. Fragapane rent richting de bal. Fragapane schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fragapane geeft de bal voor. Ausanio bokst de bal weg.

16e minuut.
Fragapane heeft problemen om de bal te vangen. Lunardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragapane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fragapane krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Lunardo probeert naar een medespeler te passen. Vicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicini passt de bal in één keer door. Mendozzi rent richting de bal. Mendozzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Zumpano - Tirosecco 0:3

27e minuut.
Pozzoli onderschept slim de pass. Fragapane is nu in balbezit. Mastranton schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mastranton moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mastranton schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Alfero bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sanvito de bal. Falomi Crotti is nu in balbezit. Falomi Crotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Zumpano - Tirosecco 0:4

31e minuut.
Seivittaro is nu in balbezit. Falomi Crotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragapane rent richting de bal. Falomi Crotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Falomi Crotti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Seivittaro de bal. Vicini verovert de bal door een tackle van achteren. Vicini passt de bal met de wreef. Brussolo is nu in balbezit. Brussolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Deodati controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fregoni neemt vlug de vrije trap. Daar is Falomi Crotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falomi Crotti schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Brussolo is nu in balbezit. Brussolo geeft de bal voor. Mendozzi speelt de bal door. Falomi Crotti rent richting de bal. Falomi Crotti draait met de bal, schiet en ... Ausanio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Daar is Deodati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allegro verovert de bal door een tackle van achteren. Allegro geeft de bal voor. Falomi Crotti is nu in balbezit. Falomi Crotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtus Zumpano 74%, Tirosecco 26%.
Virtus Zumpano - Tirosecco 0:4

47e minuut.
Falomi Crotti rent richting de bal. Falomi Crotti geeft een hoge lob. Fregoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregoni schiet op doel. Ausanio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Gambaretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambaretti geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Fragapane de bal onder controle te krijgen. Falomi Crotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Falomi Crotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Alfero geeft een lange en hoge pass. Daar is Falomi Crotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fragapane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragapane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Zumpano - Tirosecco 0:5

52e minuut.
Gambaretti rent richting de bal. Fregoni verovert de bal door een tackle van achteren. Fregoni speelt de bal door. Brussolo is nu in balbezit. Brussolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mendozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Mendozzi met een sublieme pass. Alfero probeert naar een medespeler te passen. Falomi Crotti heeft problemen om de bal te vangen. Falomi Crotti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Falomi Crotti is nu in balbezit. Vicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Falomi Crotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Falomi Crotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtus Zumpano 68%, Tirosecco 32%.
Virtus Zumpano - Tirosecco 0:5