Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Playboyteam Real Valerese
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Curcetti rent richting de bal. Curcetti passt de bal zonder na te denken. Passariello is nu in balbezit. Passariello draait met de bal, schiet en ... Trinco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Amatruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatruda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trinco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trinco probeert naar een medespeler te passen. Mongillo kopt de bal weg. Daar is Amatruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amatruda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cirelli rent richting de bal. Di Nicolo is nu in balbezit. Cirelli is nu in balbezit. Cirelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Playboyteam - Real Valerese 0:1

30e minuut.
Duranti geeft een hoge lob. Caffarel speelt de bal door. Cargnel is nu in balbezit. Cargnel passt de bal met de wreef. Curcetti onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cargnel zal de hoekschop nemen. Ravezzani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barelli kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cargnel neemt de hoekschop. Di Nicolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nicolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Playboyteam - Real Valerese 0:2

34e minuut.
Daar is Allegretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roveda is nu in balbezit. Amatruda verovert de bal door een tackle van achteren. Amatruda haalt uit met een fantastische trap. Trinco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Playboyteam - Real Valerese 1:2

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Lonardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amatruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatruda haalt uit met een fantastische trap. Roveda probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playboyteam 45%, Real Valerese 55%.
Playboyteam - Real Valerese 1:2

48e minuut.
Legnami passt de bal in één keer door. Roveda is nu in balbezit. Passariello onderschept slim de pass. Amatruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatruda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Passariello is nu in balbezit. Caffarel is nu in balbezit. Passariello verovert de bal door een tackle van achteren. Passariello haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Duranti de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Lonardo met een snelle inworp. Amatruda rent richting de bal. Amatruda geeft een hoge lob. Passariello bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Playboyteam - Real Valerese 2:2

56e minuut.
Ferruzza verovert de bal door een tackle van achteren. Ferruzza geeft de bal voor. Mongillo heeft problemen om de bal te vangen. Cargnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargnel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cirelli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Di Nicolo de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Curcetti. Curcetti krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Caldonazzo passt de bal met de wreef. Caffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Caffarel speelt de bal door. Cirelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirelli geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Playboyteam - Real Valerese 2:3

65e minuut.
Roveda passt de bal zonder na te denken. Daar is Caffarel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caffarel probeert naar een medespeler te passen. Di Nicolo is nu in balbezit. Di Nicolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cirelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nicolo is nu in balbezit. Cirelli rent richting de bal. Di Nicolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nicolo draait met de bal, schiet en ... Ravezzani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Roveda rent richting de bal. Amatruda onderschept slim de pass. Caffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatruda onderschept slim de pass. Amatruda geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Duranti trapt de bal weg van het doel. Cirelli controleert de bal met de borst. Caldonazzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caldonazzo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playboyteam 54%, Real Valerese 46%.
Playboyteam - Real Valerese 2:3