Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pluto A.C.Picchia
442 Tactiek 433
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 26.2
zwak Schieten matig
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Maffeis rent richting de bal. Boccotti onderschept slim de pass. Boccotti passt de bal met de wreef. Zorzenone is nu in balbezit. Zorzenone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pluto - A.C.Picchia 0:1

7e minuut.
Bronzato speelt de bal door. Seragnoli rent richting de bal. Seragnoli met een sublieme pass. Francini is nu in balbezit. Francini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Marzani trapt de bal weg. Daar is Caldonazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldonazzo passt de bal in één keer door. Boccotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mussolino geeft de bal voor. Daar is Dall`Ava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldera speelt de bal door. Caldonazzo rent richting de bal. Caldonazzo haalt uit met een fantastische trap. Ripamonti bokst de bal weg.

15e minuut.
Zurzi rent richting de bal. Zurzi passt de bal in één keer door. Maffeis probeert naar een medespeler te passen. Francini is nu in balbezit. Francini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fusari rent richting de bal. Seragnoli rent richting de bal. Seragnoli geeft een hoge lob. Francini is nu in balbezit. Francini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Caldonazzo speelt de bal door. Maffeis rent richting de bal. Boccotti verovert de bal door een tackle van achteren. Boccotti schiet op doel. Giacovelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zampella probeert naar een medespeler te passen. Zorzenone rent richting de bal. Zorzenone passt de bal in één keer door. Caldonazzo rent richting de bal. Caldonazzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pluto - A.C.Picchia 0:2

39e minuut.
Bigozzi is nu in balbezit. Bigozzi met een sublieme pass. Caldera is nu in balbezit. Fusari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusari schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Zurzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurzi geeft een hoge lob. Ripamonti probeert naar een medespeler te passen. Seragnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seragnoli schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pluto 60%, A.C.Picchia 40%.
pluto - A.C.Picchia 0:2

50e minuut.
Baceliere passt de bal met de wreef. Zorzenone bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzenone speelt de bal door. Zurzi rent richting de bal. Zurzi met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fusari met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Seragnoli de bal onder controle te krijgen. Vargiu is nu in balbezit. Francini verovert de bal door een tackle van achteren. Francini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Fusari is nu in balbezit. Fusari geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baceliere de bal. Francini bereikt de bal nog maar net als eerste. Francini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Giacovelli geeft de bal voor. Francini probeert de bal met de borst te controleren. Bronzato rent richting de bal. Francini is nu in balbezit. Francini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Marzani trapt de bal weg van het doel. Zorzenone heeft problemen om de bal te vangen. Zorzenone probeert naar een medespeler te passen. Caldonazzo is nu in balbezit. Caldonazzo haalt uit met een fantastische trap. Ripamonti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pluto 46%, A.C.Picchia 54%.
pluto - A.C.Picchia 0:2