Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:35
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.024
  • Stadion: SST Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2800
SST A.C.Picchia
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 25.8
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


27e minuut.
Vitagliano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Battilarda komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Sgrignoli is nu in balbezit. Sgrignoli geeft een hoge lob. Dellaferrera is nu in balbezit. Battilarda is nu in balbezit. Battilarda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marzani trapt de bal weg. Panizzolo kopt de bal weg. Battilarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Battilarda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SST 46%, A.C.Picchia 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SST - A.C.Picchia 0:0

56e minuut.
Zampella met een sublieme pass. Caldonazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Panizzolo zijn tegenspeler op de grond. Panizzolo krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Caldonazzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Zampella met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Carfì de bal. Zorzenone bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzenone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SST - A.C.Picchia 0:1

69e minuut.
Piccardo is nu in balbezit. Boccotti onderschept slim de pass. Panizzolo maakt een afschuwelijke overtreding. Panizzolo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Boccotti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boccotti komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zurzi heeft problemen om de bal te vangen. Zurzi passt de bal zonder na te denken. Carfì speelt de bal door. Battilarda rent richting de bal. Battilarda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zorzenone is nu in balbezit. Zorzenone passt de bal zonder na te denken. Traisci rent richting de bal. Caldonazzo onderschept slim de pass. Caldonazzo schiet op doel. Cotecchia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SST 41%, A.C.Picchia 59%.
SST - A.C.Picchia 0:1