Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:35
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.024
  • Stadion: camel Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2827
camel pluto
433 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Buonavia speelt de bal door. Seragnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seragnoli passt de bal met de wreef. Francini is nu in balbezit. Francini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Maffeis geeft een lange en hoge pass. Seragnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaria onderschept slim de pass. Bronzato onderschept slim de pass. Bronzato geeft de bal voor. Stevan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Torri rent richting de bal. Torri geeft een lange en hoge pass. De Conciliis is nu in balbezit. Marotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
camel - pluto 1:0

27e minuut.
Bronzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronzato met een sublieme pass. Seragnoli rent richting de bal. Seragnoli schiet op doel. Stevan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
camel - pluto 1:1

29e minuut.
Cerro is nu in balbezit. Seragnoli verovert de bal door een tackle van achteren. Seragnoli passt de bal zonder na te denken. Francini rent richting de bal. Francini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Malaria onderschept slim de pass. Bronzato verovert de bal door een tackle van achteren. Bronzato passt de bal met de wreef. Francini bereikt de bal nog maar net als eerste. Francini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
camel - pluto 1:2

32e minuut.
Dall`Ava bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeti onderschept slim de pass. Profeti probeert naar een medespeler te passen. De Conciliis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Conciliis schiet op doel. Ripamonti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Seragnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seragnoli haalt uit met een fantastische trap. Francini rent richting de bal. Francini schiet op doel. Stevan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
camel - pluto 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: camel 53%, pluto 47%.
camel - pluto 1:3

50e minuut.
Massara met een sublieme pass. De Conciliis met een sublieme pass. Giacovelli rent richting de bal. Muneratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Muneratti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Profeti kopt de bal weg. De Conciliis probeert naar een medespeler te passen. Giacovelli is nu in balbezit. Muneratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Muneratti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Torri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muneratti geeft een hoge lob. Cerro met een sublieme pass. De Conciliis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Conciliis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Profeti is nu in balbezit. Fusari verovert de bal door een tackle van achteren. Fusari passt de bal in één keer door. Seragnoli rent richting de bal. Seragnoli draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Seragnoli rent richting de bal. Seragnoli passt de bal zonder na te denken. Francini bereikt de bal nog maar net als eerste. Francini draait met de bal, schiet en ... Malaria probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mussolino is nu in balbezit. Mussolino geeft een lange en hoge pass. Seragnoli kopt de bal weg. Fusari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusari geeft de bal voor. Paal! Francini rent richting de bal. Paal!

86e minuut.
Luzietti rent richting de bal. Luzietti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buonavia met de inworp. Francini geeft een lange en hoge pass. Stevan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seragnoli rent richting de bal. Seragnoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
camel - pluto 1:4

88e minuut.
Rizaro geeft een hoge lob. Inworp. Torri met een snelle inworp. Muneratti is nu in balbezit. Muneratti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: camel 48%, pluto 52%.
camel - pluto 1:4