Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Supersano Scorpion club
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Bealli probeert naar een medespeler te passen. Cafiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Errico rent richting de bal. Cafiero onderschept slim de pass. Cafiero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Marsilia verovert de bal door een tackle van achteren. Marsilia speelt de bal door. Cauzo speelt de bal door. Cimarrusto rent richting de bal. Cimarrusto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Piattella rent richting de bal. Piattella passt de bal met de wreef. Errico probeert naar een medespeler te passen. Cimarrusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarrusto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Scala probeert de bal aan de voet te houden. Parabiaghi is nu in balbezit. Scala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parabiaghi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bealli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Supersano - Scorpion club 0:1

43e minuut.
Zuani rent richting de bal. Mattera verovert de bal door een tackle van achteren. Bealli speelt de bal door. Cafiero rent richting de bal. Cafiero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Scala speelt de bal door. Bealli heeft problemen om de bal te vangen. Scala schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Scala moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Scala schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Supersano 51%, Scorpion club 49%.
A.S. Supersano - Scorpion club 0:1

51e minuut.
Inworp. Marsilia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cauzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauzo schiet op doel. Cimarrusto krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cafiero verovert de bal door een tackle van achteren. Bealli rent richting de bal. Cafiero is nu in balbezit. Cafiero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Supersano - Scorpion club 0:2

64e minuut.
Marsilia verovert de bal door een tackle van achteren. Mattera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattera geeft een hoge lob. Cafiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafiero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Frazzetto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avancini met de inworp. Bealli rent richting de bal. Bealli geeft de bal voor. Furini bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Giovannardi met de inworp. Mattera speelt de bal door. Bealli rent richting de bal. Cafiero is nu in balbezit. Cafiero draait met de bal, schiet en ... Furini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Supersano 75%, Scorpion club 25%.
A.S. Supersano - Scorpion club 0:2