Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scaligeri VR camel
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
De Conciliis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Conciliis geeft de bal voor. Klungelig pakt Di Bella de bal. Marotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marotta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaligeri VR - camel 0:1

8e minuut.
Daar is Butti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzietti rent richting de bal. Butti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butti krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Luzietti raakt geblesseerd tijdens het duel. Luzietti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grigoli rent richting de bal. Marotta verovert de bal door een tackle van achteren. Marotta draait met de bal, schiet en ... Buscetta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Debattista rent richting de bal. Cerro verovert de bal door een tackle van achteren. Cerro passt de bal zonder na te denken. Marotta rent richting de bal. Marotta haalt uit met een fantastische trap. Buscetta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaligeri VR - camel 0:2

15e minuut.
De Conciliis rent richting de bal. Marotta is nu in balbezit. De Conciliis is nu in balbezit. Marotta rent richting de bal. Marotta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Butti speelt de bal door. Armelli rent richting de bal. Armelli passt de bal met de wreef. Mazzitelli is nu in balbezit. Mazzitelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Armelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roano komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Aita geeft een hoge lob. Daar is Luzietti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzitelli rent richting de bal. Mazzitelli draait met de bal, schiet en ... Malaria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaligeri VR - camel 1:2

45e minuut.
Torri rent richting de bal. Torri passt de bal in één keer door. Grigoli heeft problemen om de bal te vangen. Marotta rent richting de bal. Marotta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scaligeri VR 50%, camel 50%.
Scaligeri VR - camel 1:2

80e minuut.
Malaria rent richting de bal. Malaria geeft een lange en hoge pass. Marotta kopt de bal weg. De Conciliis is nu in balbezit. De Conciliis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scaligeri VR 57%, camel 43%.
Scaligeri VR - camel 1:2