Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Valerese A.S. Notca
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Cirelli is nu in balbezit. Opezzi onderschept slim de pass. Di Nicolo onderschept slim de pass. Cirelli is nu in balbezit. Cirelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Di Nicolo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Nicolo probeert naar een medespeler te passen. Cirelli rent richting de bal. Cirelli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Di Nicolo is nu in balbezit. Cirelli is nu in balbezit. Di Nicolo rent richting de bal. Di Nicolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bucovaz is nu in balbezit. Bucovaz speelt de bal door. Allegretti is nu in balbezit. Camporese is nu in balbezit. Camporese draait met de bal, schiet en ... Trinco bokst de bal weg.

31e minuut.
Bucovaz geeft de bal voor. Camporese rent richting de bal. Camporese passt de bal met de wreef. Stanghellini rent richting de bal. Stanghellini schiet op doel. Trinco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - A.S. Notca 0:1

40e minuut.
Caffarel rent richting de bal. Caffarel geeft de bal voor. Di Nicolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nicolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Valerese - A.S. Notca 1:1

42e minuut.
Stanghellini heeft problemen om de bal te vangen. Roveda rent richting de bal. Stanghellini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stanghellini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Valerese 43%, A.S. Notca 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Valerese - A.S. Notca 1:1

48e minuut.
Klungelig pakt Stanghellini de bal. Caffarel is nu in balbezit. Caffarel passt de bal zonder na te denken. Di Nicolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nicolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Chimienti probeert naar een medespeler te passen. Stanghellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanghellini speelt de bal door. Camporese is nu in balbezit. Camporese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Di Nicolo is nu in balbezit. Bulli onderschept slim de pass. Bulli met een sublieme pass. Chimienti rent richting de bal. Chimienti geeft de bal voor. Trinco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duranti is nu in balbezit. Camporese verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - A.S. Notca 1:2

71e minuut.
Stanghellini verovert de bal door een tackle van achteren. Camporese bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranti is nu in balbezit. Camporese verovert de bal door een tackle van achteren. Camporese haalt uit met een fantastische trap. Trinco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - A.S. Notca 1:3

84e minuut.
Cirelli passt de bal in één keer door. Di Nicolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucovaz rent richting de bal. Di Nicolo onderschept slim de pass. Di Nicolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ansidieri trapt de bal weg. Roveda kopt de bal weg. Cirelli is nu in balbezit. Cirelli haalt uit met een fantastische trap. Ansidieri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Valerese 48%, A.S. Notca 52%.
Real Valerese - A.S. Notca 1:3