Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Supersano GIAMBELLINO
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
13.9 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


17e minuut.
Daar is Cauzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scardino is nu in balbezit. Zuani begaat een overtreding. Zuani krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cauzo kan de bal niet met de borst controleren. Scardino is nu in balbezit. Errico maakt een afschuwelijke overtreding. Scardino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
Racusa rent richting de bal. Gandelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Racusa raakt geblesseerd tijdens het duel. Racusa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Supersano - GIAMBELLINO 0:1

42e minuut.
Bellitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellitto geeft een hoge lob. Arduini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arduini haalt uit met een fantastische trap. Chionchio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S. Supersano - GIAMBELLINO 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Supersano 66%, GIAMBELLINO 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S. Supersano - GIAMBELLINO 1:1

47e minuut.
Cimarrusto schiet op doel. Doeltrap. Chionchio trapt de bal weg. Arduini rent richting de bal. Arduini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Zuani bereikt de bal nog maar net als eerste. Scardino verovert de bal door een tackle van achteren. Scardino passt de bal zonder na te denken. Racusa rent richting de bal. Racusa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Cimarrusto passt de bal zonder na te denken. Urso heeft problemen om de bal te vangen. Urso probeert naar een medespeler te passen. Scardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Scardino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Supersano 70%, GIAMBELLINO 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S. Supersano - GIAMBELLINO 1:1