Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tirosecco IndennaZzionale
centro Tactiek 352
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 23
outstanding Schieten average
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Simionato rent richting de bal. Simionato passt de bal met de wreef. Madera rent richting de bal. Alfero verovert de bal door een tackle van achteren. Alfero haalt uit met een fantastische trap. Crisafulli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mendozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendozzi geeft de bal voor. Alfero rent richting de bal. Rispoli controleert de bal met de borst. Crisafulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Fragapane geeft de bal voor. Rispoli is nu in balbezit. Simionato onderschept slim de pass. Simionato haalt uit met een fantastische trap. Crisafulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - IndennaZzionale 1:0

7e minuut.
Pozzoli rent richting de bal. Pozzoli probeert naar een medespeler te passen. Simionato is nu in balbezit. Simionato schiet op doel. Crisafulli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - IndennaZzionale 2:0

8e minuut.
Ciommi passt de bal zonder na te denken. Madera is nu in balbezit. Madera geeft een lange en hoge pass. Simionato is nu in balbezit. Simionato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Simionato passt de bal in één keer door. Brussolo is nu in balbezit. Brussolo probeert naar een medespeler te passen. Simionato rent richting de bal. Simionato draait met de bal, schiet en ... Crisafulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Mendozzi speelt de bal door. Simionato is nu in balbezit. Simionato passt de bal zonder na te denken. Alfero is nu in balbezit. Alfero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - IndennaZzionale 3:0

17e minuut.
Mendozzi passt de bal in één keer door. Alfero is nu in balbezit. Alfero geeft een hoge lob. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato draait met de bal, schiet en ... Crisafulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Pasini geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fragapane zal de hoekschop nemen. Mendozzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Crisafulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - IndennaZzionale 4:0

19e minuut.
Simionato geeft een hoge lob. Crisafulli met een sublieme pass. Verdone kopt de bal weg. Pozzoli rent richting de bal. Pozzoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lussu speelt de bal door. Alfero rent richting de bal. Alfero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Simionato de bal. Simionato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - IndennaZzionale 5:0

24e minuut.
Lussu met een sublieme pass. Daar is Brussolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brussolo met een sublieme pass. Daar is Simionato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simionato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - IndennaZzionale 6:0

27e minuut.
Mendozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendozzi passt de bal in één keer door. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato schiet op doel. Crisafulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - IndennaZzionale 7:0

31e minuut.
Brussolo met een snelle inworp. Pozzoli rent richting de bal. Pozzoli geeft de bal voor. Fragapane rent richting de bal. Fragapane geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Brussolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simionato met een sublieme pass. Fragapane met een sublieme pass. Daar is Mendozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendozzi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Simionato heeft problemen om de bal te vangen. Simionato haalt uit met een fantastische trap. Crisafulli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Alfero verovert de bal door een tackle van achteren. Alfero speelt de bal door. Simionato is nu in balbezit. Simionato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - IndennaZzionale 8:0

44e minuut.
Simionato met een snelle inworp. Pozzoli rent richting de bal. Pozzoli speelt de bal door. Mendozzi is nu in balbezit. Mendozzi draait met de bal, schiet en ... Crisafulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirosecco 19%, IndennaZzionale 81%.
Tirosecco - IndennaZzionale 8:0

46e minuut.
Scarafoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafoni passt de bal in één keer door. Madera is nu in balbezit. Alfero onderschept slim de pass. Alfero haalt uit met een fantastische trap. Crisafulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rispoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfero onderschept slim de pass. Alfero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - IndennaZzionale 9:0

50e minuut.
Mendozzi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pasini de bal. Lussu speelt de bal door. Simionato rent richting de bal. Simionato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - IndennaZzionale 10:0

55e minuut.
Mendozzi haalt uit met een fantastische trap. Crisafulli speelt de bal door. Brussolo kopt de bal weg. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Daar is Fragapane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fragapane met een sublieme pass. Alfero met een sublieme pass. Simionato rent richting de bal. Simionato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Brussolo kopt de bal weg. Fragapane is nu in balbezit. Fragapane geeft de bal voor. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato draait met de bal, schiet en ... Crisafulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - IndennaZzionale 11:0

61e minuut.
Klungelig pakt Alfero de bal. Lussu rent richting de bal. Lussu passt de bal met de wreef. Alfero is nu in balbezit. Alfero schiet op doel. Crisafulli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Alfero bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfero passt de bal in één keer door. Simionato is nu in balbezit. Simionato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfero bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato rent richting de bal. Daar is Alfero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - IndennaZzionale 12:0

64e minuut.
Mendozzi rent richting de bal. Mendozzi passt de bal in één keer door. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato schiet op doel. Crisafulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Fragapane met een sublieme pass. Brussolo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pasini de bal. Mendozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendozzi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dellamonica met een sublieme pass. Vendola probeert naar een medespeler te passen. Alfero speelt de bal door. Simionato rent richting de bal. Simionato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - IndennaZzionale 13:0

75e minuut.
Fragapane bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasini geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Verdone de bal onder controle te krijgen. Brussolo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Brussolo speelt de bal door. Pozzoli is nu in balbezit. Simionato speelt de bal door. Alfero bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Simionato passt de bal met de wreef. Brussolo rent richting de bal. Simionato rent richting de bal. Alfero rent richting de bal. Alfero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Brussolo passt de bal zonder na te denken. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendozzi is nu in balbezit. Mendozzi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rispoli de bal onder controle te krijgen. Crisafulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Alfero bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfero passt de bal zonder na te denken. Rispoli is nu in balbezit. Mendozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Mendozzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - IndennaZzionale 14:0

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Crisafulli trapt de bal weg van het doel. Brussolo kopt de bal weg. Simionato is nu in balbezit. Simionato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - IndennaZzionale 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirosecco 15%, IndennaZzionale 85%.
Tirosecco - IndennaZzionale 15:0