Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:37
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.024
  • Stadion: SST Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1099
SST Mallorca
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Amantini rent richting de bal. Amantini geeft de bal voor. Daar is Fommei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dellaferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dellaferrera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SST - Mallorca 1:0

16e minuut.
Vitagliano onderschept slim de pass. Vitagliano geeft de bal voor. Lanzarotti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dellaferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dellaferrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vitagliano rent richting de bal. Servili rent richting de bal. Vitagliano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vitagliano krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Traisci is nu in balbezit. Di Gioia onderschept slim de pass. Di Gioia met een sublieme pass. Klungelig pakt Fialdini de bal. Fialdini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Noci geeft de bal voor. Vitale rent richting de bal. Vitale met een sublieme pass. Fialdini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fialdini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SST 76%, Mallorca 24%.
SST - Mallorca 1:0

53e minuut.
Di Gioia is nu in balbezit. Panizzolo onderschept slim de pass. Panizzolo passt de bal zonder na te denken. Fialdini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fialdini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Giribaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale onderschept slim de pass. Vitale passt de bal zonder na te denken. Fialdini is nu in balbezit. Fialdini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lanzarotti verovert de bal door een tackle van achteren. Lanzarotti geeft een hoge lob. Fialdini rent richting de bal. Di Gioia bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Gioia schiet op doel. Cotecchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Panizzolo speelt de bal door. Carfì rent richting de bal. Carfì passt de bal in één keer door. Fialdini is nu in balbezit. Fialdini schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SST 53%, Mallorca 47%.
SST - Mallorca 1:0