Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Supersano Mallorca
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Frazzetto met de inworp. Zuani rent richting de bal. Zuani geeft een lange en hoge pass. Marsilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsilia haalt uit met een fantastische trap. Catelli bokst de bal weg.

14e minuut.
Servili is nu in balbezit. Servili geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gandelli de bal. Fialdini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fialdini haalt uit met een fantastische trap. Furini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Noci met een sublieme pass. Fialdini is nu in balbezit. Met opzet legt Giacconi zijn tegenspeler op de grond. Giacconi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Vitale verovert de bal door een tackle van achteren. Vitale geeft de bal voor. Gandelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Fialdini de bal. Fialdini schiet op doel. Furini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giacconi speelt de bal door. Errico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Supersano - Mallorca 0:1

34e minuut.
Marsilia is nu in balbezit. Marsilia geeft een lange en hoge pass. Noci heeft problemen om de bal te vangen. Cimarrusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarrusto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Frazzetto heeft problemen om de bal te vangen. Baldassarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldassarri passt de bal met de wreef. Fialdini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fialdini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Supersano 44%, Mallorca 56%.
A.S. Supersano - Mallorca 0:1

58e minuut.
Errico bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldassarri onderschept slim de pass. Baldassarri passt de bal zonder na te denken. Di Gioia is nu in balbezit. Di Gioia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cauzo probeert naar een medespeler te passen. Cimarrusto is nu in balbezit. Lanzarotti maakt een afschuwelijke overtreding. Lanzarotti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Supersano 46%, Mallorca 54%.
A.S. Supersano - Mallorca 0:1