Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napuleer Aglianese
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 21.3
average Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Perinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinotti geeft de bal voor. De Pinto probeert de bal aan de voet te houden. Bordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zauri met een harde bal richting middenveld. Cesana probeert naar een medespeler te passen. Abram rent richting de bal. Abram schiet op doel. Pizzardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Geraci rent richting de bal. Geraci geeft een lange en hoge pass. Daar is Sardini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordon is nu in balbezit. Bordon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pizzicaroli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Braghieri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napuleer 59%, Aglianese 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Napuleer - Aglianese 0:0

57e minuut.
Batignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Batignani geeft een hoge lob. Bordon rent richting de bal. Bordon schiet op doel. Zauri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napuleer - Aglianese 1:0

63e minuut.
Batignani kopt de bal weg. Riccardo is nu in balbezit. De Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Riccardo is nu in balbezit. Riccardo schiet op doel. Zauri bokst de bal weg.

69e minuut.
Barellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barellini met een sublieme pass. Cesana probeert naar een medespeler te passen. Braghieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Braghieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dolfo geeft een hoge lob. Inworp. Viventi met een snelle inworp. Riccardo rent richting de bal. Riccardo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Napuleer - Aglianese 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napuleer 48%, Aglianese 52%.
Napuleer - Aglianese 2:0