Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico De Jambrid Aglianese
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Fornelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abram verovert de bal door een tackle van achteren. Cesana bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesana draait met de bal, schiet en ... Bezzoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fornelli trapt de bal weg. Garufo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garufo probeert naar een medespeler te passen. Fogliazza heeft problemen om de bal te vangen. Fogliazza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - Aglianese 1:0

21e minuut.
Garufo heeft problemen om de bal te vangen. De Pinto is nu in balbezit. De Zotto onderschept slim de pass. Garufo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garufo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Perinotti geeft een lange en hoge pass. Garufo probeert de bal aan de voet te houden. Lembo speelt de bal door. Fogliazza is nu in balbezit. Fogliazza schiet op doel. Zauri bokst de bal weg.

37e minuut.
Albrici onderschept slim de pass. Barellini rent richting de bal. Barellini met een sublieme pass. Abram bereikt de bal nog maar net als eerste. Abram schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Garufo rent richting de bal. Fogliazza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Pinto. Fogliazza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. De Zotto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De Pinto geeft een lange en hoge pass. Albrici is nu in balbezit. Albrici passt de bal met de wreef. Fogliazza is nu in balbezit. Fogliazza draait met de bal, schiet en ... Zauri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico De Jambrid 57%, Aglianese 43%.
Atletico De Jambrid - Aglianese 1:0

52e minuut.
Barellini geeft de bal voor. Cesana rent richting de bal. Cesana passt de bal met de wreef. De Zotto heeft problemen om de bal te vangen. Fornelli speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Faita passt de bal in één keer door. Garufo rent richting de bal. Garufo passt de bal in één keer door. Fogliazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogliazza haalt uit met een fantastische trap. Zauri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Spigoni probeert de bal aan de voet te houden. Fornelli rent richting de bal. Fornelli geeft een hoge lob. Fogliazza rent richting de bal. Fogliazza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Braghieri schiet op doel. Daar is De Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Pinto geeft de bal voor. Cesana bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesana geeft de bal voor. Bezzoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico De Jambrid 44%, Aglianese 56%.
Atletico De Jambrid - Aglianese 1:0