Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tamagotchi Trapani AS
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Tegner rent richting de bal. Biosa verovert de bal door een tackle van achteren. Biosa passt de bal met de wreef. Conte is nu in balbezit. Conte draait met de bal, schiet en ... Mosto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ferrisi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amelio heeft problemen om de bal te vangen. Amelio schiet op doel. Mosto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamagotchi - Trapani AS 0:1

20e minuut.
Nicolini geeft de bal voor. Inworp. Ferrisi met de inworp. Biosa is nu in balbezit. Biosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamagotchi - Trapani AS 0:2

23e minuut.
Tegner bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinaro verovert de bal door een tackle van achteren. Molinaro geeft een hoge lob. Conte rent richting de bal. Conte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Castagnero passt de bal zonder na te denken. Calboni is nu in balbezit. Calboni probeert naar een medespeler te passen. Tegner rent richting de bal. Tegner schiet op doel. De Filippis bokst de bal weg.

32e minuut.
Klungelig pakt Calboni de bal. Calboni speelt de bal door. Molinaro rent richting de bal. Tegner verovert de bal door een tackle van achteren. Tegner draait met de bal, schiet en ... De Filippis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamagotchi - Trapani AS 1:2

37e minuut.
Biosa onderschept slim de pass. Biosa speelt de bal door. Conte is nu in balbezit. Conte haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Magrini de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ferrisi met een sublieme pass. Biosa is nu in balbezit. Biosa passt de bal met de wreef. Conte is nu in balbezit. Conte schiet op doel. Mosto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamagotchi - Trapani AS 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamagotchi 53%, Trapani AS 47%.
Tamagotchi - Trapani AS 1:3

47e minuut.
Tegner onderschept slim de pass. Tegner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tamburrino de bal. Tegner rent richting de bal. Tegner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Macchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biosa verovert de bal door een tackle van achteren. Biosa speelt de bal door. Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Amelio met een snelle inworp. Molinaro geeft de bal voor. Klungelig pakt Magrini de bal. Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte schiet op doel. Mosto bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte haalt uit met een fantastische trap. Magrini probeert de bal aan de voet te houden. Biosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Biosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tamagotchi - Trapani AS 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamagotchi 53%, Trapani AS 47%.
Tamagotchi - Trapani AS 1:4