Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S. Lebowski Cerretese United
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Cruccas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedele onderschept slim de pass. Fedele geeft een lange en hoge pass. Cavalletto is nu in balbezit. Cavalletto passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tortora geeft een lange en hoge pass. Pietravalle speelt de bal door. Merighetti kopt de bal weg. Cavalletto rent richting de bal. Cavalletto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Tortora is nu in balbezit. Vercellese verovert de bal door een tackle van achteren. Vercellese geeft een hoge lob. Iannicola is nu in balbezit. Iannicola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. Lebowski - Cerretese United 1:0

13e minuut.
Pisacane is nu in balbezit. Pisacane passt de bal met de wreef. Baccigalupi geeft een hoge lob. Pisacane probeert de bal aan de voet te houden. Pisacane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vercellese rent richting de bal. Merighetti verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Iannicola zijn tegenspeler op de grond. Iannicola krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Matarrese is nu in balbezit. Tortora onderschept slim de pass. Cruccas maakt een afschuwelijke overtreding. Cruccas krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Cruccas rent richting de bal. Cruccas geeft een lange en hoge pass. Vercellese probeert de bal aan de voet te houden. Iannicola is nu in balbezit. Iannicola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Faralli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iannicola onderschept slim de pass. Vercellese is nu in balbezit. Vercellese haalt uit met een fantastische trap. Cirilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Merighetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Merighetti geeft een lange en hoge pass. Cruccas kopt de bal weg. Matarrese is nu in balbezit. Matarrese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bellodi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cavalletto rent richting de bal. Cavalletto speelt de bal door. Pisacane bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisacane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cavalletto is nu in balbezit. Cavalletto passt de bal met de wreef. Pisacane bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisacane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.S. Lebowski - Cerretese United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. Lebowski 54%, Cerretese United 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S. Lebowski - Cerretese United 1:1

47e minuut.
Tortora geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bertolo de bal onder controle te krijgen. Cruccas rent richting de bal. Cruccas geeft een lange en hoge pass. Vercellese springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iannicola maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tortora bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannicola onderschept slim de pass. Iannicola passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Matarrese de bal. Matarrese haalt uit met een fantastische trap. Cirilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. Lebowski - Cerretese United 2:1

59e minuut.
pellegri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalletto onderschept slim de pass. Cavalletto passt de bal met de wreef. Pisacane bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisacane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tortora kopt de bal weg. Pisacane bereikt de bal nog maar net als eerste. Forelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Forelli krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Gazzaniga geeft een hoge lob. Baccigalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannicola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iannicola krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
pellegri passt de bal in één keer door. Bellodi is nu in balbezit. Bellodi speelt de bal door. Pisacane is nu in balbezit. Pisacane schiet op doel. Pietravalle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. Lebowski 41%, Cerretese United 59%.
C.S. Lebowski - Cerretese United 2:1