Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aglianese IP Stack
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 22.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
De Pinto onderschept slim de pass. Klungelig pakt Abram de bal. Ansolini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abram raakt geblesseerd tijdens het duel. Abram legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Aglianese - IP Stack 1:0

13e minuut.
Forti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Specchia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paspardi is nu in balbezit. Paspardi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Paspardi is nu in balbezit. Paspardi passt de bal in één keer door. Annunzio is nu in balbezit. Annunzio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aglianese 46%, IP Stack 54%.
Aglianese - IP Stack 1:0

49e minuut.
De Pinto passt de bal in één keer door. Viggiano speelt de bal door. Bernardis met een sublieme pass. Cesana is nu in balbezit. Cesana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Franzoso onderschept slim de pass. Franzoso probeert naar een medespeler te passen. Vespa bereikt de bal nog maar net als eerste. Braghieri verovert de bal door een tackle van achteren. Braghieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Vespa kopt de bal weg. De Pinto is nu in balbezit. De Pinto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Annunzio de bal. Annunzio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Dolfo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sferra met een snelle inworp. Paspardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paspardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Abram kan de bal niet met de borst controleren. Minoia rent richting de bal. Abram verovert de bal door een tackle van achteren. Braghieri is nu in balbezit. Braghieri draait met de bal, schiet en ... Ruggiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Viggiano is nu in balbezit. Cavenaghi rent richting de bal. Cavenaghi geeft een hoge lob. Sferra rent richting de bal. Sferra geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aglianese 45%, IP Stack 55%.
Aglianese - IP Stack 1:0