Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:38
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.025
  • Stadion: Tibey Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2757
W-inter Aculnaig
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Gaddo onderschept slim de pass. Gaddo probeert naar een medespeler te passen. Ghidoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignani rent richting de bal. Mignani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W-inter - Aculnaig 0:1

5e minuut.
Albino geeft de bal voor. Inworp. Galliena met een snelle inworp. Baccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Brugnano kopt de bal weg. Galliena rent richting de bal. Galliena speelt de bal door. Brugnano heeft problemen om de bal te vangen. Marangoni rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bertuccio probeert naar een medespeler te passen. Nicotera rent richting de bal. Nicotera passt de bal zonder na te denken. Ghidoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghidoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fiorello trapt de bal weg. Baccini kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nicotera de bal onder controle te krijgen. Galliena bereikt de bal nog maar net als eerste. Galliena geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marangoni rent richting de bal. Marangoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
W-inter - Aculnaig 1:1

29e minuut.
Casano geeft een hoge lob. Cocchia heeft problemen om de bal te vangen. Mignani is nu in balbezit. Mignani schiet op doel. Landi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W-inter - Aculnaig 1:2

33e minuut.
Casano verovert de bal door een tackle van achteren. Casano met een sublieme pass. Daar is Torma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marangoni is nu in balbezit. Marangoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Galliena met de inworp. Baccini is nu in balbezit. Baccini passt de bal zonder na te denken. Marangoni bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W-inter 44%, Aculnaig 56%.
W-inter - Aculnaig 1:2

52e minuut.
Garufo is nu in balbezit. Nicotera onderschept slim de pass. Nicotera geeft een lange en hoge pass. Mignani is nu in balbezit. Mignani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Baccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Torma verovert de bal door een tackle van achteren. Torma met een sublieme pass. Mignani rent richting de bal. Mignani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Aimoni met een harde bal richting middenveld. Tagli kopt de bal weg. Baccini probeert de bal met de borst te controleren. Baccini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W-inter 31%, Aculnaig 69%.
W-inter - Aculnaig 1:2