Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ishbo1978 Puglia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Vetturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetturini geeft de bal voor. Sacerdoti is nu in balbezit. Catarame verovert de bal door een tackle van achteren. Catarame geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Veronica bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catarame. Veronica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sacerdoti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Resta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Marabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Marabelli probeert naar een medespeler te passen. Zorzenone is nu in balbezit. Marabelli onderschept slim de pass. Marabelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ishbo1978 50%, Puglia 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ishbo1978 - Puglia 0:0

81e minuut.
Pisciello geeft de bal voor. Inworp. Gallico met de inworp. Melchiorre is nu in balbezit. Melchiorre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ishbo1978 47%, Puglia 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ishbo1978 - Puglia 0:0