Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trapani AS Aglianese
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.8
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Scarchilli rent richting de bal. Braghieri verovert de bal door een tackle van achteren. Braghieri passt de bal zonder na te denken. Abram rent richting de bal. Abram schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sivori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Pinto onderschept slim de pass. De Pinto passt de bal zonder na te denken. Abram is nu in balbezit. Abram haalt uit met een fantastische trap. De Filippis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Viggiano speelt de bal door. Alduina is nu in balbezit. Alduina passt de bal met de wreef. Abram is nu in balbezit. Abram schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Abram passt de bal met de wreef. Barellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barellini geeft een hoge lob. Viggiano kopt de bal weg. Braghieri heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Aglianese 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trapani AS 45%, Aglianese 55%.
Trapani AS - Aglianese 0:1

66e minuut.
Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Forti rent richting de bal. Conte verovert de bal door een tackle van achteren. Conte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trapani AS - Aglianese 1:1

68e minuut.
Viggiano verovert de bal door een tackle van achteren. Viggiano passt de bal zonder na te denken. Alduina rent richting de bal. Abram verovert de bal door een tackle van achteren. Abram haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Aglianese 1:2

74e minuut.
Cesana rent richting de bal. Cesana met een sublieme pass. Crocicchia rent richting de bal. Braghieri verovert de bal door een tackle van achteren. Braghieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Radice is nu in balbezit. Radice geeft een lange en hoge pass. Conte kopt de bal weg. Biosa is nu in balbezit. Biosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Maddalena trapt de bal weg. Perinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Biosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biosa krijgt een gele kaart. Perinotti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Perinotti kan niet meer verder spelen. Bonaduce komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trapani AS 60%, Aglianese 40%.
Trapani AS - Aglianese 1:2