Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aculnaig Tamagotchi
433 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Macchi speelt de bal door. Tegner heeft problemen om de bal te vangen. Tamburrino rent richting de bal. Tegner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tegner haalt uit met een fantastische trap. Aimoni bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Aculnaig - Tamagotchi 0:1

4e minuut.
Albino rent richting de bal. Tegner verovert de bal door een tackle van achteren. Tegner speelt de bal door. Klungelig pakt Vanazzi de bal. Vanazzi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Calboni met een sublieme pass. Tamburrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamburrino passt de bal met de wreef. Tegner rent richting de bal. Tegner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aculnaig - Tamagotchi 0:2

20e minuut.
Ghidoni rent richting de bal. Macchi rent richting de bal. Ghidoni verovert de bal door een tackle van achteren. Mignani is nu in balbezit. Mignani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Vanazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanazzi passt de bal zonder na te denken. Calboni is nu in balbezit. Calboni draait met de bal, schiet en ... Casano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Aculnaig - Tamagotchi 0:3

27e minuut.
Vanazzi is nu in balbezit. Vanazzi passt de bal zonder na te denken. Tamburrino speelt de bal door. Tegner is nu in balbezit. Tegner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Castagnero probeert naar een medespeler te passen. Calboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Calboni passt de bal in één keer door. Tegner rent richting de bal. Tegner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aculnaig - Tamagotchi 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aculnaig 51%, Tamagotchi 49%.
Aculnaig - Tamagotchi 0:4

51e minuut.
Vanazzi onderschept slim de pass. Vanazzi probeert naar een medespeler te passen. Tamburrino is nu in balbezit. Tegner heeft problemen om de bal te vangen. Tegner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Albino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tegner onderschept slim de pass. Tegner speelt de bal door. Tamburrino rent richting de bal. Tamburrino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Calboni heeft problemen om de bal te vangen. Conticchio rent richting de bal. Calboni begaat een overtreding. Calboni krijgt een gele kaart. Conticchio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Conticchio met een snel genomen vrije trap. Daar is Cerqueti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gaddo met een snelle inworp. Torma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tegner rent richting de bal. Torma onderschept slim de pass. Torma geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Brugnano geeft een hoge lob. Ghidoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghidoni roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ghidoni kan niet meer verder spelen. Zanetti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aculnaig 50%, Tamagotchi 50%.
Aculnaig - Tamagotchi 0:4