Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Littlebar Tibey
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Daar is Nespole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nespole passt de bal met de wreef. Pirelli is nu in balbezit. Pirelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Littlebar - Tibey 0:1

17e minuut.
Diano rent richting de bal. Bolia is nu in balbezit. Bolia passt de bal zonder na te denken. Peyrachia rent richting de bal. Peyrachia schiet op doel. Marulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Bolia is nu in balbezit. Diano onderschept slim de pass. Diano speelt de bal door. Pirelli is nu in balbezit. Pirelli schiet op doel. Milano bokst de bal weg.

32e minuut.
Defilippo is nu in balbezit. Alloisi verovert de bal door een tackle van achteren. Alloisi passt de bal in één keer door. Peyrachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyrachia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Morganti geeft een lange en hoge pass. Di Pratola is nu in balbezit. Di Pratola geeft een lange en hoge pass. Pirelli rent richting de bal. Pirelli haalt uit met een fantastische trap. Milano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Lorenzon is nu in balbezit. Lorenzon geeft een hoge lob. Peyrachia rent richting de bal. Alloisi rent richting de bal. Alloisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Littlebar - Tibey 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Littlebar 48%, Tibey 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Littlebar - Tibey 1:1

46e minuut.
Peyrachia speelt de bal door. Dabellani rent richting de bal. Gulli begaat een overtreding. Dabellani wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

51e minuut.
Nespole onderschept slim de pass. Nespole passt de bal met de wreef. Sapio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alloisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alloisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bolia rent richting de bal. Defilippo onderschept slim de pass. Defilippo passt de bal in één keer door. Diano rent richting de bal. Diano geeft de bal voor. Milano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Bolia met een sublieme pass. Di Pratola geeft een lange en hoge pass. Sapio kopt de bal weg. Klungelig pakt Alloisi de bal. Alloisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Littlebar - Tibey 2:1

77e minuut.
Morganti speelt de bal door. Peyrachia heeft problemen om de bal te vangen. Di Pratola rent richting de bal. Alloisi onderschept slim de pass. Alloisi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Sandulli probeert naar een medespeler te passen. Nespole bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespole passt de bal zonder na te denken. Pirelli rent richting de bal. Pirelli draait met de bal, schiet en ... Milano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Defilippo geeft een hoge lob. Villani kopt de bal weg. Carobbi probeert naar een medespeler te passen. Pirelli rent richting de bal. Pirelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Littlebar - Tibey 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Littlebar 58%, Tibey 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Littlebar - Tibey 2:2