Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ozolt Biancanemesi
442 Tactiek 532 wings bis
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 35.2
weak Schieten adequate
poor Passen average
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Maddalena rent richting de bal. Maddalena passt de bal met de wreef. Luchini rent richting de bal. Muraglia onderschept slim de pass. Muraglia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - Biancanemesi 0:1

12e minuut.
Prezioso rent richting de bal. Prezioso probeert naar een medespeler te passen. Muraglia is nu in balbezit. Muraglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - Biancanemesi 0:2

18e minuut.
Filemon probeert naar een medespeler te passen. Chiodi rent richting de bal. Chiodi speelt de bal door. Muraglia rent richting de bal. Muraglia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Chiodi geeft de bal voor. Casados kopt de bal weg. Luchini heeft problemen om de bal te vangen. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ciuccio is nu in balbezit. Chiodi verovert de bal door een tackle van achteren. Chiodi passt de bal in één keer door. Muraglia heeft problemen om de bal te vangen. Muraglia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Muraglia kopt de bal weg. Daar is Chiodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiodi passt de bal zonder na te denken. Muraglia rent richting de bal. Muraglia schiet op doel. Zirafi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Stefanon de bal. Paal!

39e minuut.
Prezioso heeft problemen om de bal te vangen. Casados is nu in balbezit. Casados met een sublieme pass. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - Biancanemesi 0:3

42e minuut.
Ciuccio is nu in balbezit. Ciuccio speelt de bal door. Ferretti met een sublieme pass. Avoli is nu in balbezit. Avoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ozolt 69%, Biancanemesi 31%.
FC Ozolt - Biancanemesi 0:3

57e minuut.
Guerreschi onderschept slim de pass. Prezioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Prezioso passt de bal met de wreef. Casados bereikt de bal nog maar net als eerste. Casados schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - Biancanemesi 0:4

59e minuut.
Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda speelt de bal door. Filemon met een sublieme pass. Muraglia is nu in balbezit. Muraglia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Muraglia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferraz is nu in balbezit. Ferraz passt de bal in één keer door. Muraglia rent richting de bal. Muraglia haalt uit met een fantastische trap. Zirafi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - Biancanemesi 0:5

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chiodi zal de hoekschop nemen. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Casados rent richting de bal. Casados haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Prezioso de bal onder controle te krijgen. Ferretti rent richting de bal. Prezioso maakt een afschuwelijke overtreding. Prezioso krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Díaz Peramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Prezioso bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guerreschi. Guerreschi krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Klungelig pakt Casados de bal. Luchini verovert de bal door een tackle van achteren. Luchini geeft een hoge lob. Ferraz geeft een hoge lob. Casados springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Stefanon geeft een lange en hoge pass. Ferraz geeft de bal voor. Daar is Guerreschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muraglia is nu in balbezit. Muraglia haalt uit met een fantastische trap. Zirafi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ozolt 72%, Biancanemesi 28%.
FC Ozolt - Biancanemesi 0:5