Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Donmimmo team Venere
Attack Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Rispola geeft de bal voor. Massagni controleert de bal met de borst. Roani geeft de bal voor. Gasparetto is nu in balbezit. Gasparetto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Massara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Massagni is nu in balbezit. Massagni geeft een lange en hoge pass. Cacciapuoti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciapuoti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pallesi probeert naar een medespeler te passen. Ruggi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bellone. Ruggi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Massagni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antoniazzo. Massagni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pallesi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cacciapuoti is nu in balbezit. Antoniazzo met een sublieme pass. Pallesi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Pallesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pallesi met een sublieme pass. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga draait met de bal, schiet en ... Occhino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Amalberto speelt de bal door. Gasparetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellone is nu in balbezit. Bellone draait met de bal, schiet en ... Amalberto probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Donmimmo team - Venere 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Donmimmo team 60%, Venere 40%.
Donmimmo team - Venere 1:0

49e minuut.
Roani speelt de bal door. Bellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellone probeert naar een medespeler te passen. Francioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Francioli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Roani controleert de bal met de borst. Massagni rent richting de bal. Massagni passt de bal zonder na te denken. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Donmimmo team - Venere 1:1

62e minuut.
Ruggi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Francioli. Ruggi raakt geblesseerd tijdens het duel. Rispola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Massagni passt de bal met de wreef. Massara bereikt de bal nog maar net als eerste. Massara met een sublieme pass. Fanzaga is nu in balbezit. Fanzaga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Linz rent richting de bal. Rispola verovert de bal door een tackle van achteren. Rispola geeft een lange en hoge pass. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga schiet op doel. Occhino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Occhino probeert naar een medespeler te passen. Pallesi rent richting de bal. Pallesi probeert naar een medespeler te passen. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga draait met de bal, schiet en ... Occhino bokst de bal weg.

76e minuut.
Roani bereikt de bal nog maar net als eerste. Roani geeft de bal voor. Wrzesiński is nu in balbezit. Amalberto onderschept slim de pass. Amalberto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cacciapuoti geeft een lange en hoge pass. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Massara rent richting de bal. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Donmimmo team 57%, Venere 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Donmimmo team - Venere 1:1