Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Victoria 1908 daynamo FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Figallo geeft de bal voor. Bolzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolzan geeft de bal voor. Ammazzalamorte rent richting de bal. Ammazzalamorte geeft een hoge lob. Gambarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Bazzaro verovert de bal door een tackle van achteren. Bazzaro draait met de bal, schiet en ... Bolzan heeft problemen om de bal te vangen. Bazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Maggi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lopetrone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brindisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brindisi geeft een hoge lob. Gambarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Victoria 1908 42%, daynamo FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Victoria 1908 - daynamo FC 0:0

55e minuut.
Rizzato passt de bal in één keer door. Maggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberati onderschept slim de pass. Brindisi is nu in balbezit. Brindisi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Ammazzalamorte de bal onder controle te krijgen. Trani kopt de bal weg. Rollio rent richting de bal. Rollio draait met de bal, schiet en ... Bazzaro probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Visconti geeft een lange en hoge pass. Rizzato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liberati bereikt de bal nog maar net als eerste. Brindisi is nu in balbezit. Brindisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lopetrone passt de bal zonder na te denken. Liberati rent richting de bal. Figallo rent richting de bal. Liberati verovert de bal door een tackle van achteren. Liberati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Brindisi rent richting de bal. Brindisi passt de bal met de wreef. Papagni rent richting de bal. Liberati bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberati schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Victoria 1908 61%, daynamo FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Victoria 1908 - daynamo FC 0:0