Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghostbusters F.C. Maronn e l Arc
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten hopeloos
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


28e minuut.
Iemmi probeert naar een medespeler te passen. D`Errico is nu in balbezit. Mennoni rent richting de bal. D`Errico verovert de bal door een tackle van achteren. D`Errico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghostbusters F.C. - Maronn e l Arc 0:1

32e minuut.
Avanzi is nu in balbezit. Cadelli onderschept slim de pass. Cadelli geeft een lange en hoge pass. Lo Passo is nu in balbezit. Lo Passo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghostbusters F.C. 40%, Maronn e l Arc 60%.
Ghostbusters F.C. - Maronn e l Arc 0:1

49e minuut.
Avanzi passt de bal zonder na te denken. Ciccardi is nu in balbezit. Pascolla verovert de bal door een tackle van achteren. Pascolla met een sublieme pass. Padalino geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Rossano de bal. Munacò bereikt de bal nog maar net als eerste. Munacò passt de bal in één keer door. Lo Passo is nu in balbezit. Lo Passo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Cadelli passt de bal zonder na te denken. Padalino is nu in balbezit. Tirinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Padalino onderschept slim de pass. Padalino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cristofari passt de bal zonder na te denken. Pinello is nu in balbezit. Pinello met een sublieme pass. D`Errico is nu in balbezit. D`Errico haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cadelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Avanzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadelli begaat een overtreding. Cadelli krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Tirinzoni controleert de bal met de borst. Pascolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolla speelt de bal door. Pinello rent richting de bal. Pinello haalt uit met een fantastische trap. Pirlo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghostbusters F.C. 48%, Maronn e l Arc 52%.
Ghostbusters F.C. - Maronn e l Arc 0:1