Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GiaNew Olympia7
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Cicaloni is nu in balbezit. Riggio verovert de bal door een tackle van achteren. Crippa begaat een overtreding. Crippa krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Tam haalt uit met een fantastische trap. Vecchione bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boccotti krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Crippa is nu in balbezit. Crippa passt de bal met de wreef. Riggio geeft een lange en hoge pass. Caracoi rent richting de bal. Caracoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GiaNew - Olympia7 0:1

11e minuut.
Caratto rent richting de bal. Cicaloni rent richting de bal. Daar is Tam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tam haalt uit met een fantastische trap. Folcarelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GiaNew - Olympia7 1:1

12e minuut.
Caratto onderschept slim de pass. Caratto met een sublieme pass. Boccotti is nu in balbezit. Boccotti heeft problemen om de bal te vangen. Boccotti geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Folcarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cicaloni rent richting de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Ruffo passt de bal in één keer door. Oscuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Crippa maakt een afschuwelijke overtreding. Crippa krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

38e minuut.
Oscuro met een sublieme pass. Daar is Caracoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caracoi passt de bal zonder na te denken. Caratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caratto draait met de bal, schiet en ... Peluffo bokst de bal weg.

45e minuut.
Ruffo is nu in balbezit. Zamparini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mazzocchin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caratto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GiaNew 49%, Olympia7 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GiaNew - Olympia7 1:1

73e minuut.
Manara rent richting de bal. Manara geeft een lange en hoge pass. Losa probeert de bal aan de voet te houden. Di Gioia is nu in balbezit. Di Gioia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Caracoi rent richting de bal. Caracoi passt de bal in één keer door. Bonetto rent richting de bal. Caracoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caracoi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GiaNew 52%, Olympia7 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GiaNew - Olympia7 1:1