Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bredford FC Ozolt
343 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 26
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardinale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardinale probeert naar een medespeler te passen. Leopardi rent richting de bal. Leopardi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Avoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferretti rent richting de bal. Ferretti passt de bal zonder na te denken. Moine bereikt de bal nog maar net als eerste. Moine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Somarelli probeert naar een medespeler te passen. Ferretti heeft problemen om de bal te vangen. Ferretti passt de bal in één keer door. Avoli rent richting de bal. Avoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Moine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferretti rent richting de bal. Ferretti probeert naar een medespeler te passen. Avoli is nu in balbezit. Avoli draait met de bal, schiet en ... Somarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Giannattasio geeft een hoge lob. Ciuccio kopt de bal weg. Trani geeft een lange en hoge pass. Moine is nu in balbezit. Moine draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Stefanon is nu in balbezit. Stefanon geeft een hoge lob. Avoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avoli draait met de bal, schiet en ... Somarelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bredford - FC Ozolt 0:1

38e minuut.
Boccanera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maugeri is nu in balbezit. Maugeri passt de bal met de wreef. Moine is nu in balbezit. Moine schiet op doel. Somarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bredford - FC Ozolt 0:2

39e minuut.
Trani rent richting de bal. Trani geeft de bal voor. Daar is Avoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avoli draait met de bal, schiet en ... Somarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bredford - FC Ozolt 0:3

44e minuut.
Luzzi passt de bal in één keer door. Leopardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchini rent richting de bal. Maugeri onderschept slim de pass. Maugeri haalt uit met een fantastische trap. Zirafi bokst de bal weg. Leopardi rent richting de bal. Leopardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bredford - FC Ozolt 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bredford 56%, FC Ozolt 44%.
Bredford - FC Ozolt 1:3

50e minuut.
Luchini geeft een hoge lob. Inworp. Baldari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maugeri geeft de bal voor. Zirafi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bredford - FC Ozolt 2:3

57e minuut.
Daar is Ferretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardinale verovert de bal door een tackle van achteren. Cardinale speelt de bal door. Luzzi is nu in balbezit. Luzzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Giannattasio met een snelle inworp. Ciuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuccio geeft een hoge lob. Moine bereikt de bal nog maar net als eerste. Moine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bredford - FC Ozolt 2:4

62e minuut.
Maugeri geeft een hoge lob. Leopardi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stefanon. Stefanon krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Visigalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Visigalli geeft de bal voor. Ferretti probeert naar een medespeler te passen. Moine rent richting de bal. Moine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giannattasio met de inworp. Ferretti speelt de bal door. Moine bereikt de bal nog maar net als eerste. Moine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Visigalli speelt de bal door. Maugeri is nu in balbezit. Maugeri passt de bal zonder na te denken. Leopardi rent richting de bal. Leopardi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bredford 51%, FC Ozolt 49%.
Bredford - FC Ozolt 2:4