Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Victoria 1908 Venere
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Ruggi rent richting de bal. Ruggi passt de bal met de wreef. Wrzesiński rent richting de bal. Bazzaro is nu in balbezit. Bazzaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rizzato met een sublieme pass. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Figallo met een sublieme pass. Daar is Fanzaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Wrzesiński controleert de bal met de borst. Wrzesiński met een sublieme pass. Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Massara onderschept slim de pass. Massara geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Rollio onderschept slim de pass. Ruggi onderschept slim de pass. Ruggi passt de bal in één keer door. Fanzaga is nu in balbezit. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Rollio de bal. Rollio passt de bal in één keer door. Bazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzaro schiet op doel. Casalini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria 1908 - Venere 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Victoria 1908 53%, Venere 47%.
FC Victoria 1908 - Venere 1:0

47e minuut.
Rispola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruggi is nu in balbezit. Ruggi speelt de bal door. Massagni is nu in balbezit. Massagni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ferrari onderschept slim de pass. Ferrari geeft de bal voor. Rispola kopt de bal weg. Klungelig pakt Massagni de bal. Massagni geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Inworp. Massara met een snelle inworp. Figallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massagni onderschept slim de pass. Massagni geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Victoria 1908 51%, Venere 49%.
FC Victoria 1908 - Venere 1:0