Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paskuynese Ghostbusters F.C.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Ronzon verovert de bal door een tackle van achteren. Ceola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolla onderschept slim de pass. Pascolla schiet op doel. Tarozzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paskuynese - Ghostbusters F.C. 0:1

21e minuut.
Feltrino is nu in balbezit. Padalino is nu in balbezit. Padalino passt de bal zonder na te denken. Lo Passo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Passo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Cortegiano passt de bal met de wreef. Galuppini rent richting de bal. Galuppini passt de bal met de wreef. Mattarozzi rent richting de bal. Mattarozzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Tosatti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scalfaro met een snelle inworp. Galuppini bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuppini speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mattonai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cantacessi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paskuynese 57%, Ghostbusters F.C. 43%.
Paskuynese - Ghostbusters F.C. 0:1

48e minuut.
Ceola is nu in balbezit. Lo Passo onderschept slim de pass. Padalino rent richting de bal. Padalino schiet op doel. Tarozzo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Mattarozzi rent richting de bal. Galuppini rent richting de bal. Mattarozzi rent richting de bal. Galuppini is nu in balbezit. Galuppini draait met de bal, schiet en ... Pirlo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Cortegiano rent richting de bal. Munacò verovert de bal door een tackle van achteren. Munacò met een sublieme pass. Padalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Padalino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ronzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Passo onderschept slim de pass. Cortegiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Passo onderschept slim de pass. Lo Passo schiet op doel. Tarozzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paskuynese 52%, Ghostbusters F.C. 48%.
Paskuynese - Ghostbusters F.C. 0:1