Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biancanemesi Bredford
532 wings bis Tactiek 343
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
31 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.3 gemiddelde waardering 21.6
redelijk Schieten matig
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia passt de bal zonder na te denken. Casados is nu in balbezit. Casados haalt uit met een fantastische trap. Somarelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Bredford 1:0

5e minuut.
Onciu onderschept slim de pass. Chiodi rent richting de bal. Chiodi met een sublieme pass. Casados rent richting de bal. Casados schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Trani de bal. Muraglia rent richting de bal. Muraglia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Aranda speelt de bal door. Muraglia rent richting de bal. Muraglia passt de bal in één keer door. Casados rent richting de bal. Casados haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Somarelli met een harde bal richting middenveld. Leopardi kopt de bal weg. Maugeri rent richting de bal. Maugeri draait met de bal, schiet en ... Masnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Leopardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leopardi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Biancanemesi - Bredford 1:1

11e minuut.
Muraglia is nu in balbezit. Trani is nu in balbezit. Muraglia onderschept slim de pass. Muraglia draait met de bal, schiet en ... Somarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Bredford 2:1

18e minuut.
Inworp. Trani met een snelle inworp. Maugeri rent richting de bal. Maugeri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Biancanemesi - Bredford 2:2

21e minuut.
Mititelu passt de bal zonder na te denken. Daar is Muraglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muraglia met een sublieme pass. Casados is nu in balbezit. Casados draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Masnik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boccanera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cardinale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardinale geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inworp. Chiodi met de inworp. Casados bereikt de bal nog maar net als eerste. Casados geeft een hoge lob. Muraglia springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Aranda rent richting de bal. Aranda geeft een lange en hoge pass. Visigalli is nu in balbezit. Casados onderschept slim de pass. Casados schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Bredford 3:2

39e minuut.
Maddalena passt de bal zonder na te denken. Mititelu is nu in balbezit. Mititelu geeft de bal voor. Casados rent richting de bal. Casados schiet op doel. Somarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Bredford 4:2

43e minuut.
Klungelig pakt Fioresi de bal. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia passt de bal met de wreef. Casados is nu in balbezit. Casados schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 23%, Bredford 77%.
Biancanemesi - Bredford 4:2

47e minuut.
Chiodi passt de bal in één keer door. Daar is Onciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onciu geeft een lange en hoge pass. Leopardi rent richting de bal. Leopardi schiet op doel. Masnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Díaz Peramos rent richting de bal. Díaz Peramos geeft de bal voor. Aranda kopt de bal weg. Muraglia is nu in balbezit. Muraglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Aranda geeft de bal voor. Trani heeft problemen om de bal te vangen. Prezioso met een sublieme pass. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Somarelli trapt de bal weg van het doel. Aranda kopt de bal weg. Klungelig pakt Muraglia de bal. Muraglia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Casados raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ravasi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ferraz passt de bal in één keer door. Boccanera rent richting de bal. Boccanera passt de bal zonder na te denken. Muraglia rent richting de bal. Muraglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Boccanera rent richting de bal. Maddalena verovert de bal door een tackle van achteren. Maddalena geeft een hoge lob. Muraglia heeft problemen om de bal te vangen. Muraglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Onciu met een sublieme pass. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mititelu probeert naar een medespeler te passen. Ravasi is nu in balbezit. Ravasi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Bredford 5:2

75e minuut.
Mititelu heeft problemen om de bal te vangen. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mititelu probeert naar een medespeler te passen. Ravasi is nu in balbezit. Ravasi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Bredford 6:2

78e minuut.
Daar is Cardinale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muraglia rent richting de bal. Ravasi heeft problemen om de bal te vangen. Muraglia is nu in balbezit. Muraglia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ferraz met een sublieme pass. Prezioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Prezioso passt de bal met de wreef. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia draait met de bal, schiet en ... Somarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Cardinale rent richting de bal. Cardinale geeft een lange en hoge pass. Aranda is nu in balbezit. Maugeri onderschept slim de pass. Maugeri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Díaz Peramos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cardinale de bal. Mititelu met een sublieme pass. Muraglia rent richting de bal. Muraglia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Onciu geeft een hoge lob. Aranda kopt de bal weg. Cardinale probeert de bal aan de voet te houden. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Bredford 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 22%, Bredford 78%.
Biancanemesi - Bredford 7:2