Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venere daynamo FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Liberati speelt de bal door. Ammazzalamorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pivotto ... Strafschop! Pivotto krijgt een gele kaart. Ammazzalamorte raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Brindisi neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - daynamo FC 0:1

13e minuut.
Porcu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cacciapuoti met de inworp. Massagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Massagni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Inworp. Cacciapuoti met een snelle inworp. Brindisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggi verovert de bal door een tackle van achteren. Ruggi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Brindisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brindisi met een sublieme pass. Liberati bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberati draait met de bal, schiet en ... Frattin probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ammazzalamorte neemt de hoekschop. Liberati heeft problemen om de bal te vangen. Liberati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Miosi onderschept slim de pass. Brindisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brindisi passt de bal met de wreef. Liberati is nu in balbezit. Liberati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Miosi rent richting de bal. Massagni begaat een overtreding. Miosi raakt geblesseerd tijdens het duel. Bolzan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Liberati probeert de bal met de borst te controleren. Liberati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - daynamo FC 0:2

33e minuut.
Liberati bereikt de bal nog maar net als eerste. Brindisi rent richting de bal. Brindisi passt de bal zonder na te denken. Liberati is nu in balbezit. Liberati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pallesi kopt de bal weg. Fanzaga speelt de bal door. Klungelig pakt Visconti de bal. Massagni is nu in balbezit. Massagni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cacciapuoti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciapuoti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Miosi de bal. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - daynamo FC 1:2

43e minuut.
Pallesi onderschept slim de pass. Pallesi geeft een lange en hoge pass. Forneri rent richting de bal. Fanzaga onderschept slim de pass. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Massagni is nu in balbezit. Massagni passt de bal zonder na te denken. Forneri rent richting de bal. Fanzaga onderschept slim de pass. Fanzaga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Fanzaga rent richting de bal. Bolzan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fanzaga roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fanzaga kan niet meer verder spelen. Tentori komt het veld opgelopen. Massagni neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venere - daynamo FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venere 42%, daynamo FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venere - daynamo FC 2:2

46e minuut.
Massagni rent richting de bal. Massagni passt de bal zonder na te denken. Miosi rent richting de bal. Tentori is nu in balbezit. Tentori draait met de bal, schiet en ... Pacello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Brindisi met een sublieme pass. Liberati rent richting de bal. Pivotto rent richting de bal. Brindisi rent richting de bal. Brindisi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Visconti speelt de bal door. Klungelig pakt Pivotto de bal. Brindisi begaat een overtreding. Brindisi krijgt een gele kaart. Pivotto raakt geblesseerd tijdens het duel. Pallesi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tentori maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Miosi kopt de bal weg. Ruggi rent richting de bal. Ruggi passt de bal in één keer door. Tentori is nu in balbezit. Tentori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Massagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Massagni. Porcu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Porcu kan niet meer verder spelen. Desiata komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Pivotto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ammazzalamorte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brindisi is nu in balbezit. Brindisi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lopetrone rent richting de bal. Lopetrone met een sublieme pass. Daar is Wrzesiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liberati rent richting de bal. Liberati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venere 58%, daynamo FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venere - daynamo FC 2:2