Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venere Tafferugli FC
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 22.7
zwak Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


22e minuut.
Pallesi met een sublieme pass. Tentori bereikt de bal nog maar net als eerste. Badanai maakt een afschuwelijke overtreding. Badanai krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Bodega probeert de bal met de borst te controleren. Vilardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massara begaat een overtreding. Massara krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Aprili is nu in balbezit. Brunetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili is nu in balbezit. Aprili haalt uit met een fantastische trap. Casalini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - Tafferugli FC 0:1

28e minuut.
Cacciapuoti probeert naar een medespeler te passen. Tentori is nu in balbezit. Badanai maakt een afschuwelijke overtreding. Badanai krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Tentori roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tentori kan niet meer verder spelen. Pavich komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ruggi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Massagni probeert naar een medespeler te passen. Ruggi rent richting de bal. Ruggi passt de bal zonder na te denken. Daar is Pavich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pivotto geeft de bal voor. Inworp. Gerola met de inworp. Biacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biacchi schiet op doel. De bal raakt de paal. Casalini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Brunetto is nu in balbezit. Brunetto draait met de bal, schiet en ... Casalini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - Tafferugli FC 0:2

37e minuut.
Gerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerola maakt een afschuwelijke overtreding. Gerola krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Frattin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili verovert de bal door een tackle van achteren. Aprili controleert de bal met de borst. Aprili draait met de bal, schiet en ... Casalini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - Tafferugli FC 0:3

41e minuut.
Massagni speelt de bal door. Klungelig pakt Aprili de bal. Massagni is nu in balbezit. Massagni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - Tafferugli FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venere 51%, Tafferugli FC 49%.
Venere - Tafferugli FC 1:3

47e minuut.
Ruggi rent richting de bal. Pavich is nu in balbezit. Albero begaat een overtreding. Albero krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Massagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Massagni geeft de bal voor. Pavich rent richting de bal. Pavich schiet op doel. Peyrachia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - Tafferugli FC 2:3

53e minuut.
Aprili kopt de bal weg. Brunetto is nu in balbezit. Brunetto passt de bal in één keer door. Biacchi is nu in balbezit. Biacchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - Tafferugli FC 2:4

54e minuut.
Leoni rent richting de bal. Pavich bereikt de bal nog maar net als eerste. Leoni rent richting de bal. Pavich verovert de bal door een tackle van achteren. Pavich draait met de bal, schiet en ... Peyrachia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Pallesi probeert de bal met de borst te controleren. Biacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pallesi. Biacchi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Biacchi kan niet meer verder spelen. Bonifazi komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Frattin geeft de bal voor. Massagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Massagni passt de bal in één keer door. Cacciapuoti is nu in balbezit. Cacciapuoti geeft een lange en hoge pass. Peyrachia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venere 43%, Tafferugli FC 57%.
Venere - Tafferugli FC 2:4