Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paskuynese FC Victoria 1908
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Celestino met een snelle inworp. Galuppini geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Paskuynese - FC Victoria 1908 1:0

26e minuut.
Cantacessi is nu in balbezit. Cantacessi met een sublieme pass. Rizzato is nu in balbezit. Galuppini verovert de bal door een tackle van achteren. Galuppini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Scalfaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levantino is nu in balbezit. Levantino passt de bal met de wreef. Mattarozzi is nu in balbezit. Mattarozzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Scalfaro met de inworp. Galuppini is nu in balbezit. Galuppini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mattarozzi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paskuynese - FC Victoria 1908 2:0

33e minuut.
Galuppini met een sublieme pass. Mattarozzi rent richting de bal. Ferrari rent richting de bal. Mattarozzi onderschept slim de pass. Mattarozzi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Rizzato passt de bal zonder na te denken. Bazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceola is nu in balbezit. Rollio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paskuynese 28%, FC Victoria 1908 72%.
Paskuynese - FC Victoria 1908 2:0

65e minuut.
Papagni geeft een lange en hoge pass. Fiorucci is nu in balbezit. Fiorucci geeft de bal voor. Bazzaro rent richting de bal. Bazzaro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Papagni geeft de bal voor. Inworp. Celestino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galuppini bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuppini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zocco rent richting de bal. Zocco passt de bal in één keer door. Mattarozzi rent richting de bal. Mattarozzi draait met de bal, schiet en ... Gambarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paskuynese - FC Victoria 1908 3:0

90e minuut.
Galuppini passt de bal met de wreef. Scalfaro rent richting de bal. Rizzato rent richting de bal. Scalfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Scalfaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paskuynese 48%, FC Victoria 1908 52%.
Paskuynese - FC Victoria 1908 3:0