Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympia7 Donmimmo team
442 Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
weak Verdedigen weak


15e minuut.
Francioli geeft een lange en hoge pass. Gismondi probeert de bal met de borst te controleren. Gasparetto verovert de bal door een tackle van achteren. Gasparetto schiet op doel. Bausani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympia7 - Donmimmo team 0:1

21e minuut.
Delponte verovert de bal door een tackle van achteren. Ravizza is nu in balbezit. Delponte onderschept slim de pass. Delponte geeft de bal voor. Amalberto heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Riggio met een sublieme pass. Ruffo geeft een hoge lob. Linz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caracoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caracoi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympia7 65%, Donmimmo team 35%.
Olympia7 - Donmimmo team 0:1

47e minuut.
Ruffo speelt de bal door. Caratto is nu in balbezit. Caratto passt de bal in één keer door. Di Gioia rent richting de bal. Di Gioia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Di Gioia met de inworp. Ravizza kan de bal niet met de borst controleren. Ravizza geeft een lange en hoge pass. Caracoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caracoi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Vecchione zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riggio is nu in balbezit. Met opzet legt Amalberto zijn tegenspeler op de grond. Amalberto krijgt een gele kaart. Franciosi kopt de bal weg. Roani bereikt de bal nog maar net als eerste. Oscuro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oscuro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympia7 68%, Donmimmo team 32%.
Olympia7 - Donmimmo team 0:1