Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Donmimmo team Mandinese
Attack Tactiek 442
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Fuzio geeft een hoge lob. Linz rent richting de bal. Linz passt de bal in één keer door. Amalberto rent richting de bal. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Roani is nu in balbezit. Roani geeft de bal voor. Gasparetto kopt de bal weg. Amalberto rent richting de bal. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Donmimmo team 44%, Mandinese 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Donmimmo team - Mandinese 0:0

48e minuut.
Piccolis passt de bal in één keer door. Roani is nu in balbezit. Agostini begaat een overtreding. Agostini krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Roani bereikt de bal nog maar net als eerste. Roani passt de bal zonder na te denken. Volpino is nu in balbezit. Amalberto verovert de bal door een tackle van achteren. Amalberto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gasparetto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giacò. Gasparetto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Divozzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Donmimmo team - Mandinese 1:0

70e minuut.
Roani verovert de bal door een tackle van achteren. Roani geeft een lange en hoge pass. Piccolis probeert de bal aan de voet te houden. Francioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Francioli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Amalberto is nu in balbezit. Amalberto met een sublieme pass. Klungelig pakt Gasparetto de bal. Gasparetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Donmimmo team - Mandinese 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Donmimmo team 40%, Mandinese 60%.
Donmimmo team - Mandinese 2:0