Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sursum Corda FC Giovani lottatori
343Bs2p Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
48 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 27.9
incredible Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Lagrotteria rent richting de bal. Lagrotteria passt de bal zonder na te denken. Milazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milazzo geeft een hoge lob. Kunstmann springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Giovani lottatori 1:0

5e minuut.
Todon met een sublieme pass. Kunstmann rent richting de bal. Kunstmann passt de bal zonder na te denken. Lagrotteria is nu in balbezit. Lagrotteria draait met de bal, schiet en ... Vanzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Milazzo zal de hoekschop nemen. Kunstmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Giovani lottatori 2:0

8e minuut.
Ramseier is nu in balbezit. Dell`Atti met een sublieme pass. Tulkis probeert naar een medespeler te passen. Kunstmann rent richting de bal. Kunstmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Inworp. Tulkis met een snelle inworp. Todon speelt de bal door. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann schiet op doel. Vanzini bokst de bal weg. Lagrotteria maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Vanzini met een harde bal richting middenveld. Tulkis kopt de bal weg. Musto heeft problemen om de bal te vangen. Todon is nu in balbezit. Todon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Vanzini met een sublieme pass. Inworp. Tulkis met de inworp. Todon rent richting de bal. Todon schiet op doel. Vanzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Lagrotteria is nu in balbezit. Parmeggiani rent richting de bal. Lagrotteria verovert de bal door een tackle van achteren. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap. Masala probeert de bal aan de voet te houden. Vanzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Frosi de bal. Lagrotteria rent richting de bal. Lagrotteria draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Milazzo geeft een lange en hoge pass. Kunstmann rent richting de bal. Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Todon bereikt de bal nog maar net als eerste. Todon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Paba kopt de bal weg. Klungelig pakt Masala de bal. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap. Vanzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Giovani lottatori 3:0

21e minuut.
Bracchitta geeft de bal voor. Paba rent richting de bal. Paba passt de bal in één keer door. Milazzo is nu in balbezit. Milazzo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Milazzo is nu in balbezit. Milazzo geeft een lange en hoge pass. Todon kopt de bal weg. Dell`Atti is nu in balbezit. Dell`Atti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Scattone de bal. Paba geeft de bal voor. Masala kopt de bal weg. Lagrotteria is nu in balbezit. Lagrotteria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Giovani lottatori 4:0

25e minuut.
Paba is nu in balbezit. Paba probeert naar een medespeler te passen. Dell`Atti met een sublieme pass. Kunstmann rent richting de bal. Kunstmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Tulkis passt de bal met de wreef. Paba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paba speelt de bal door. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann draait met de bal, schiet en ... Vanzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Todon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann passt de bal in één keer door. Todon rent richting de bal. Todon haalt uit met een fantastische trap. Vanzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Paba speelt de bal door. Klungelig pakt Kunstmann de bal. Kunstmann met een sublieme pass. Lagrotteria is nu in balbezit. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap. Vanzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Kunstmann probeert naar een medespeler te passen. Milazzo speelt de bal door. Todon bereikt de bal nog maar net als eerste. Todon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Giovani lottatori 5:0

40e minuut.
Milazzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paba heeft problemen om de bal te vangen. Paba passt de bal zonder na te denken. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Giovani lottatori 6:0

43e minuut.
Bracchitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrotteria verovert de bal door een tackle van achteren. Lagrotteria probeert naar een medespeler te passen. Kunstmann rent richting de bal. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Paba verovert de bal door een tackle van achteren. Paba geeft een lange en hoge pass. Daar is Musto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagrotteria rent richting de bal. Lagrotteria schiet op doel. Vanzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sursum Corda FC 16%, Giovani lottatori 84%.
Sursum Corda FC - Giovani lottatori 6:0

46e minuut.
Paba speelt de bal door. Cazzulani geeft een lange en hoge pass. Kunstmann kopt de bal weg. Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrotteria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Masala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunstmann rent richting de bal. Kunstmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Giovani lottatori 7:0

50e minuut.
Dell`Atti kopt de bal weg. Lagrotteria rent richting de bal. Kunstmann is nu in balbezit. Lagrotteria is nu in balbezit. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Parmeggiani is nu in balbezit. Dell`Atti onderschept slim de pass. Dell`Atti probeert naar een medespeler te passen. Kunstmann rent richting de bal. Kunstmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Vanzini trapt de bal weg. Paba rent richting de bal. Paba geeft een lange en hoge pass. Kunstmann rent richting de bal. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Tulkis kopt de bal weg. Todon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masala. Masala krijgt een gele kaart. Todon raakt geblesseerd tijdens het duel. Dell`Atti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kunstmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Vanzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paba heeft problemen om de bal te vangen. Salgado is nu in balbezit. Paba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paba is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

57e minuut.
Masala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann onderschept slim de pass. Kunstmann passt de bal in één keer door. Lagrotteria rent richting de bal. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Alescio rent richting de bal. Todon is nu in balbezit. Todon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Masala de bal onder controle te krijgen. Vanzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Giovani lottatori 8:0

63e minuut.
Tulkis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramseier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scattone is nu in balbezit. Scattone geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dell`Atti kopt de bal weg. Lagrotteria controleert de bal met de borst. Lagrotteria speelt de bal door. Daar is Milazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milazzo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Tulkis passt de bal met de wreef. Todon is nu in balbezit. Todon passt de bal met de wreef. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vanzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Masala geeft een hoge lob. Spitti kopt de bal weg. Todon heeft problemen om de bal te vangen. Todon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Giovani lottatori 9:0

68e minuut.
Kunstmann kopt de bal weg. Lagrotteria heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alescio. Alescio krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Šmida geeft een lange en hoge pass. Lagrotteria kopt de bal weg. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap. Vanzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Giovani lottatori 10:0

73e minuut.
Alescio rent richting de bal. Dell`Atti verovert de bal door een tackle van achteren. Dell`Atti probeert naar een medespeler te passen. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dell`Atti kopt de bal weg. Todon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulkis geeft een hoge lob. Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Todon rent richting de bal. Todon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Todon verovert de bal door een tackle van achteren. Todon geeft een hoge lob. Daar is Kunstmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagrotteria is nu in balbezit. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap. Vanzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tulkis neemt de hoekschop. Lagrotteria is nu in balbezit. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tulkis rent richting de bal. Tulkis speelt de bal door. Lagrotteria is nu in balbezit. Kunstmann rent richting de bal. Kunstmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Giovani lottatori 11:0

84e minuut.
Doeltrap. Vanzini met een harde bal richting middenveld. Dell`Atti probeert naar een medespeler te passen. Lagrotteria is nu in balbezit. Lagrotteria schiet op doel. Vanzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Bracchitta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milazzo met een snelle inworp. Todon bereikt de bal nog maar net als eerste. Todon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sursum Corda FC 22%, Giovani lottatori 78%.
Sursum Corda FC - Giovani lottatori 11:0