Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSC Bari DonMatteo FC
Normal Tactiek 555
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 41.3
average Schieten very good
weak Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Peruzzi rent richting de bal. Peruzzi geeft de bal voor. Muraglia kan de bal niet met de borst controleren. Duró is nu in balbezit. Duró schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Bari - DonMatteo FC 0:1

4e minuut.
Eyzaguirre onderschept slim de pass. De Filippy begaat een overtreding. Eyzaguirre raakt geblesseerd tijdens het duel. Eyzaguirre met een snel genomen vrije trap. Duró maakt een snoekduik en kopt de bal. Trotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
De Filippy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bölöni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ravenni geeft een hoge lob. Duró krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pussini is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bölöni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ravenni probeert de bal met de borst te controleren. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Bölöni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ravenni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravenni geeft de bal voor. Duró heeft problemen om de bal te vangen. Duró haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Bari - DonMatteo FC 0:2

17e minuut.
Smiotanko onderschept slim de pass. Campigotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Campigotto speelt de bal door. Trappe rent richting de bal. Trappe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Bari - DonMatteo FC 1:2

20e minuut.
Inworp. Bölöni met een snelle inworp. Daar is Ravenni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravenni geeft een lange en hoge pass. Özçelik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lagos met een harde bal richting middenveld. Bölöni kopt de bal weg. Eyzaguirre probeert naar een medespeler te passen. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Bari - DonMatteo FC 1:3

30e minuut.
Massanisso geeft een hoge lob. Campagnolo rent richting de bal. Bölöni begaat een overtreding. Campagnolo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Broggi met een snel genomen vrije trap. Lagos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Massanisso geeft de bal voor. Schivardi geeft een hoge lob. Duró is nu in balbezit. Duró draait met de bal, schiet en ... Muraglia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pussini geeft een lange en hoge pass. Bölöni met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert De Filippy de bal onder controle te krijgen. Özçelik rent richting de bal. Özçelik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Bari - DonMatteo FC 1:4

41e minuut.
De Filippy is nu in balbezit. De Filippy probeert naar een medespeler te passen. Quentin geeft de bal voor. Duró is nu in balbezit. Duró draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Eyzaguirre rent richting de bal. Bux bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eyzaguirre. Eyzaguirre krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Bari 74%, DonMatteo FC 26%.
SSC Bari - DonMatteo FC 1:4

49e minuut.
Campagnolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölöni onderschept slim de pass. Bölöni speelt de bal door. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik schiet op doel. Trotti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Bari - DonMatteo FC 1:5

51e minuut.
Fara heeft problemen om de bal te vangen. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia is nu in balbezit. Duró onderschept slim de pass. Duró draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Massanisso rent richting de bal. Peruzzi onderschept slim de pass. Peruzzi speelt de bal door. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De Filippy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravenni onderschept slim de pass. Ravenni passt de bal zonder na te denken. Duró rent richting de bal. Duró haalt uit met een fantastische trap. Trotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Smiotanko met een sublieme pass. De Filippy is nu in balbezit. Ravenni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ravenni krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Trotti met een sublieme pass. Peruzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fara begaat een overtreding. Fara krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Bari 75%, DonMatteo FC 25%.
SSC Bari - DonMatteo FC 1:5