Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Fusillo NUOVO NAPOLI
352 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 23.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Retus geeft een hoge lob. Evangelisti met een sublieme pass. Fortini heeft problemen om de bal te vangen. Allasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Allasio draait met de bal, schiet en ... Del Lesto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Firinu rent richting de bal. Firinu geeft een lange en hoge pass. Daar is Dalfovo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oddoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Oddoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Felletto geeft een lange en hoge pass. Daar is Fortini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tripoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tripoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fusillo - NUOVO NAPOLI 0:1

16e minuut.
Alioto rent richting de bal. Alioto passt de bal zonder na te denken. Tognini speelt de bal door. Oddoni rent richting de bal. Oddoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Felletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Agazzoni is nu in balbezit. Agazzoni passt de bal met de wreef. Oddoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Oddoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Allasio onderschept slim de pass. Allasio passt de bal zonder na te denken. Tripoli rent richting de bal. Tripoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fusillo - NUOVO NAPOLI 0:2

38e minuut.
Allasio heeft problemen om de bal te vangen. Firinu met een sublieme pass. Daar is Mattea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalfovo onderschept slim de pass. Dalfovo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Fortini probeert naar een medespeler te passen. Agazzoni rent richting de bal. Felletto begaat een overtreding. Felletto krijgt een gele kaart. Agazzoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Agazzoni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ivancic kan de bal niet met de borst controleren. Dalfovo rent richting de bal. Dalfovo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Fusillo 58%, NUOVO NAPOLI 42%.
Atletico Fusillo - NUOVO NAPOLI 0:2

64e minuut.
Felletto verovert de bal door een tackle van achteren. Felletto passt de bal zonder na te denken. Allasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tripoli is nu in balbezit. Tripoli draait met de bal, schiet en ... Del Lesto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Firinu is nu in balbezit. Allasio verovert de bal door een tackle van achteren. Allasio speelt de bal door. Retus rent richting de bal. Retus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Firinu rent richting de bal. Firinu passt de bal zonder na te denken. Agazzoni is nu in balbezit. Agazzoni speelt de bal door. Alioto geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Agazzoni heeft problemen om de bal te vangen. Bevilacqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Retus met een sublieme pass. Tripoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tripoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Fusillo 60%, NUOVO NAPOLI 40%.
Atletico Fusillo - NUOVO NAPOLI 0:2